Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan magyarázzam el neki?

Hogyan magyarázzam el neki?

Figyelt kérdés

A barátom nem hiszi el, hogy attól, ha sok mindent tölt le a netről (főleg torrent, nem vírusos),attól nem fog szétmenni a winchestere... mármint, tényleg nem? Azt értem h a vírus szét tudja szedni de itt csak szimplán arról van szó, hogy új gépe van, és aggódik hogy a sok letöltés elcseszi a merevlemezt..

Nem kamu!Válaszoljatok lécci:D

(ésne kerüljön már ki fuckyeah-ra okés? kösz:D)

2010. jún. 22. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgyis kikerül :D
2010. jún. 22. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem megy szét a winchester

A hülyéket nem lehet meggyözni

2010. jún. 22. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
a vinyónak aza dolga hog adatokat tároljon AKÁRMILYEN ADATOT! amíg meg nem telik
2010. jún. 22. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ő attól fél hogy az olvasó fej a sok ugrálástól hamarabb elhasználódna mint amúgy.
2010. jún. 22. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
igaza van a 2-nak. a hülyéket nem lehet meggyőzni.
2010. jún. 22. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy mit tarol a haverod....ugyan azon az elven tarolodik minden adat. A 0-ák es 1-bol.
2010. jún. 22. 22:02
 7/8 BlacktigerXXX ***** válasza:

Meséld el neki hogy nem baj ha használja a merevlemezt. azért van benne. vagy ha ennyire félti, akkor ne is kapcsolja be, mert azonnal működésbe lép. :)

Ha pedig már működésbe van akkor tök mindegy a merevlemeznek hogy mennyi adatot tárol. :)

2010. jún. 23. 01:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi, nem hülye, csak nem ült már 11 évesen a gép előtt többet tudva mint én most :)

Meh, azért kösz :D

De ez a kérdés azért nehezen poénosabb mint a 'kimostam a mobilom, lesz e baja' kérdések, szóval nem hiszem, hogy kikerül.. bár vicces lenne.

2010. jún. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!