Hogyan magyarázzam el neki?
A barátom nem hiszi el, hogy attól, ha sok mindent tölt le a netről (főleg torrent, nem vírusos),attól nem fog szétmenni a winchestere... mármint, tényleg nem? Azt értem h a vírus szét tudja szedni de itt csak szimplán arról van szó, hogy új gépe van, és aggódik hogy a sok letöltés elcseszi a merevlemezt..
Nem kamu!Válaszoljatok lécci:D
(ésne kerüljön már ki fuckyeah-ra okés? kösz:D)
Nem megy szét a winchester
A hülyéket nem lehet meggyözni
Meséld el neki hogy nem baj ha használja a merevlemezt. azért van benne. vagy ha ennyire félti, akkor ne is kapcsolja be, mert azonnal működésbe lép. :)
Ha pedig már működésbe van akkor tök mindegy a merevlemeznek hogy mennyi adatot tárol. :)
Köszi, nem hülye, csak nem ült már 11 évesen a gép előtt többet tudva mint én most :)
Meh, azért kösz :D
De ez a kérdés azért nehezen poénosabb mint a 'kimostam a mobilom, lesz e baja' kérdések, szóval nem hiszem, hogy kikerül.. bár vicces lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!