Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » H magyarázzam el ennek a...

H magyarázzam el ennek a smileynak a jelentését? :

Figyelt kérdés
:P
2010. ápr. 26. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi vagyok, mert már én is kerültem oda, hogy el kellett volna magyaráznom, de az értelmét nem tudtam elmondani.

Azt mindenki tudja hogy nyelvöltés. De hogy nem erre használjuk az már egy más tészta. Főleg hogy nem előre lóg a nyelv hanem oldalra, ami bonyolítja az eseményeket. :P

Köze van a nevetéshez is. Általában szomorú esetekkor nem használom. De mindenkinél más a bevált szokás. De kíváncsi vagyok hátha van egy jól fogalmazó egyén itt.

2010. ápr. 26. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Az a baj ezekkel,hogy nincs kőbe vésve a jelentésük,így mindenki egyénileg értelmezi.

Amit én tapasztaltam:mikor valaki rovására viccelődnek akkor ilyet ír válaszképpen,de inkább olyan jelentéssel:"hehe,naggyon vicces"

Szerinted mit jelent?......:)

2010. ápr. 27. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szituáció:

"10 percem lett volna az átszállásra, de a h.lye mozdony már az első megállóban megadta magát :P"

Ez is olyan "hehe nagyon vicces" kategória, de nincs mit tenni ellene, nevet magán az ember...

2010. ápr. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!