Milyen ez az oldal?

Figyelt kérdés
Egyelőre még egyáltalán nincs kész, csak a kinézet nagyjából. De kíváncsi lennék a véleményekre. Ne feleddjétek ezen az oldalon egyelőre még nincs túl sok információ. Sértegetők kíméljenek!

#weboldal #oldal #állatos oldal
2013. júl. 23. 11:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
a link: [link]
2013. júl. 23. 11:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Technikailag: ez egy blogspot oldal, semmi munka nincs vele, vagy ahhoz gratuláljunk h tudtál regisztrálni?

Design: JESSZUSPEPI!!!! Zöld háttéren narancs betűk, fehér háttéren megint narancs, minden élénk szín felhasználva, kifolyik a szemem.

A háttér bár nem lenne rossz, de a lekerekítettsége teljesen ellentmond az oldal szögletes felépítésének.

Tartalom: Na az még nincs, ami van pedig tökéletesen érdektelen.

Először is:

Gondold végig, hogy milyen valódi oldalak vannak a neten. Hány menhely oldalát tudnád felsorolni ami így néz ki mint ez? (Élénk színek, mint egy ötéves első vízfesték rajza, olvashatatlan betűk stb). Utána próbáld azt végiggondolni, hogy tartalmilag mi az a plusz ami máshol nem található meg csak nálad. Ha ezekre megvan a válasz akkor állj neki újra. Látogatottságod csak akkor lesz ha egyedi tartalomhoz vállalható megjelenés társul, de sablon tartalom ocsmány design kombóból nem született még életképes oldal.

2013. júl. 23. 11:31
 3/12 A kérdező kommentje:
Csakhogy ez nem egy menhely honlapja, csak egy honlap, ami a macskákról és a kutyákról szól. A betűszínt megváltoztathatom, de szerintem így tükröz vidámságot az oldal. Az oldal négyszögletességét nem tudom megváltoztatni a bloggerben. A betúk szerintem olvashatóak.
2013. júl. 23. 11:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem cégnek készül még nem kell rondának lennie :) Az autóm sem céges kocsi mégse festetem le a gyerekkel. Amúgy minden emberben kell lennie egyfajta igényességnek a munkájával szemben, csodálom h nem érzed, h ez így ebben a formában vállalhatatlan.
2013. júl. 23. 11:43
 5/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, de azt mondtad, hogy az oldalnak egyedinek kell lennie, egyelőre igenis vannak benne egyedi információk, színek, és igen be kell vallanom a betűtípus sem szokványos. De amint beállítok egy sablonos betűtípust az oldalra, a betűk feleakkorára csökkenek, és valóban olvashatatlanok lesznek.
2013. júl. 23. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Világos háttér és világos betűk. Nekem elsőre ez baromi zavaró. Szinte olvashatatlan. Az oldal címét sokáig észre sem vettem alatta pedig valami kínai közmondás, ilyen betűkupac. Ha az oldal tartalmát írod le akkor az ne a header-ben legyen hanem mondjuk valahol oldalt egy ki tájékoztató "dobozban". A szöveget tartalmazó középső résznek a háttere legyen valami sötétebb szín és akkor talán jobb lesz.
2013. júl. 23. 11:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Rendben, mostmár változtattam rajta. :)
2013. júl. 23. 12:35
 8/12 anonim ***** válasza:

A neonzöld fejléc nem illik a design-ba. Legyen inkább valami világos, fehéres dolog, ami passzol a világos oldalhoz. Lehetne esetleg egy kép, egy cicáról vagy egy kutyáról.

Nekem ezek az 5 ágú csillagok sem illenek a képbe. A szívecskét még megértem.

Ezeket a mesterkélt idézeteket szerintem elhagyhatnád.

Illetve, hamár az egyediséget említed, akkor azon is el lehetne szerintem gondolkozni, hogy van-e értelme 237.-ként leírni a háziállatvásárlás, -tartás mikéntjét. Jó, látom, egyedi a megfogalmazásod, nem másolod a szöveget, ez dícséretes is. Viszont akkor szerintem valami átlátható rendszerben kéne ezeket (majd) elhelyezned a honlapon. Címkézd fel a bejegyzéseket és csinálj a fontosabb címkékhez külön menüpontot. És persze valami célnak megfelelőbb design-t kéne összeraknod hozzá, pl. a csillagoknak semmi köze a cicákhoz.

2013. júl. 23. 12:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, valóban beállítanék valami más háttért, ami jobban illik az állatokhoz, csakhogy az az egyetlen kép a mancsos lenne, és azt hiszem azt már leszavaztátok.
2013. júl. 23. 12:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért írod oda, hogy jó böngészést, amikor egyetlen cikk van, az is üdvözlés? Miért raksz ötágú csillagot a headerbe? Miért folyik ki a szemem a háttértől? Miért írsz világos narancssárga betűkkel fehér háttérre? Miért, miért, miért?
2013. júl. 23. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!