Milyen ez az oldal?
Technikailag: ez egy blogspot oldal, semmi munka nincs vele, vagy ahhoz gratuláljunk h tudtál regisztrálni?
Design: JESSZUSPEPI!!!! Zöld háttéren narancs betűk, fehér háttéren megint narancs, minden élénk szín felhasználva, kifolyik a szemem.
A háttér bár nem lenne rossz, de a lekerekítettsége teljesen ellentmond az oldal szögletes felépítésének.
Tartalom: Na az még nincs, ami van pedig tökéletesen érdektelen.
Először is:
Gondold végig, hogy milyen valódi oldalak vannak a neten. Hány menhely oldalát tudnád felsorolni ami így néz ki mint ez? (Élénk színek, mint egy ötéves első vízfesték rajza, olvashatatlan betűk stb). Utána próbáld azt végiggondolni, hogy tartalmilag mi az a plusz ami máshol nem található meg csak nálad. Ha ezekre megvan a válasz akkor állj neki újra. Látogatottságod csak akkor lesz ha egyedi tartalomhoz vállalható megjelenés társul, de sablon tartalom ocsmány design kombóból nem született még életképes oldal.
A neonzöld fejléc nem illik a design-ba. Legyen inkább valami világos, fehéres dolog, ami passzol a világos oldalhoz. Lehetne esetleg egy kép, egy cicáról vagy egy kutyáról.
Nekem ezek az 5 ágú csillagok sem illenek a képbe. A szívecskét még megértem.
Ezeket a mesterkélt idézeteket szerintem elhagyhatnád.
Illetve, hamár az egyediséget említed, akkor azon is el lehetne szerintem gondolkozni, hogy van-e értelme 237.-ként leírni a háziállatvásárlás, -tartás mikéntjét. Jó, látom, egyedi a megfogalmazásod, nem másolod a szöveget, ez dícséretes is. Viszont akkor szerintem valami átlátható rendszerben kéne ezeket (majd) elhelyezned a honlapon. Címkézd fel a bejegyzéseket és csinálj a fontosabb címkékhez külön menüpontot. És persze valami célnak megfelelőbb design-t kéne összeraknod hozzá, pl. a csillagoknak semmi köze a cicákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!