Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyit ér egy alapszóból...

Mennyit ér egy alapszóból álló domain?

Figyelt kérdés

Tudom,tudom , hogy már minden le van foglalva, de tegyük fel, hogy felszabadulnak a legalapabb domain nevek. Mennyit érne , ha meg tudnád szerezni?

például egy magyar domain a gazdasági élet területén, legyen mondjuk uzlet.hu gazdasag.hu ..stb.

Ilyenekre rögtön lenne vevő? Mennyiért lenne eladható(tekintsük úgy ,hogy nem bejáratott honlap neveket vettél meg ,hanem idáig senkinek sem jutott eszébe lefoglalni)?

2013. máj. 24. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

semmit és rengeteget!

Önmagában semmit nem ér, de ha véletlen valakinek szüksége lenne rá, akkor rengeteget képes fizetni.

De ez kb. olyan mint a lottózás, szerencse kérdése, és még akkor sem biztos, mert ha uzlet.hu nálad van, de szabad az uzlet.ez vagy az uzlet.com akkor meg veszi azt alapáron.

2013. máj. 24. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

pl. uzlet.cc és uzlet.us szabad...

De van még tucatnyi más végződéssel is szabadon.

2013. máj. 24. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget. Annak idején sokan meggazdagodtak abból, hogy megvettek ilyen alapvető domaineket aztán meg sokszoros áron továbbadták. Egy üzlet.hu-s doamin most szerintem százezres nagyságrendet érhet.
2013. máj. 24. 13:13
 4/5 PHP de kóder! ***** válasza:

uzlet? a, az csak a magyaroknak fontos, ez filleres

jo angol nevekre kell lecsapni

2013. szept. 2. 22:00
 5/5 PHP de kóder! ***** válasza:

Egy üzlet.hu-s doamin most szerintem százezres nagyságrendet érhet.

a szazezres szerintem filleres ahhoz kepest, amennyit egy angol nyelvu "alapszo" erhet

asszem egyszer lejart a microsoft.com vagy valami hasonlo, es valaki lecsapott ra... de visszaadta a tulajnak

2013. szept. 2. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!