Mennyit ér egy alapszóból álló domain?
Tudom,tudom , hogy már minden le van foglalva, de tegyük fel, hogy felszabadulnak a legalapabb domain nevek. Mennyit érne , ha meg tudnád szerezni?
például egy magyar domain a gazdasági élet területén, legyen mondjuk uzlet.hu gazdasag.hu ..stb.
Ilyenekre rögtön lenne vevő? Mennyiért lenne eladható(tekintsük úgy ,hogy nem bejáratott honlap neveket vettél meg ,hanem idáig senkinek sem jutott eszébe lefoglalni)?
semmit és rengeteget!
Önmagában semmit nem ér, de ha véletlen valakinek szüksége lenne rá, akkor rengeteget képes fizetni.
De ez kb. olyan mint a lottózás, szerencse kérdése, és még akkor sem biztos, mert ha uzlet.hu nálad van, de szabad az uzlet.ez vagy az uzlet.com akkor meg veszi azt alapáron.
pl. uzlet.cc és uzlet.us szabad...
De van még tucatnyi más végződéssel is szabadon.
uzlet? a, az csak a magyaroknak fontos, ez filleres
jo angol nevekre kell lecsapni
Egy üzlet.hu-s doamin most szerintem százezres nagyságrendet érhet.
a szazezres szerintem filleres ahhoz kepest, amennyit egy angol nyelvu "alapszo" erhet
asszem egyszer lejart a microsoft.com vagy valami hasonlo, es valaki lecsapott ra... de visszaadta a tulajnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!