Milyen ingyenes domain regisztrációs lehetőségeket ismertek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 10:21
1/6 anonim válasza:
.tk az egyetlen.
Esetleg subdomaint regelhetsz itt-ott.
Ne égesd magad ilyenekkel, néhány ezer forintról van szó 1 évre elosztva... Havi szinten egy csoki ára, és lesz rendes domained.
2/6 anonim válasza:
Ja, ha hobbi oldalnak kell, akkor bőven jó egy ingyenes tárhely. Ha profi weboldal lesz, pláne cégnek, akkor nagy szegénységi bizonyítvány, ha még egy .hu domainre sincs évi kb. 2000 forint...
3/6 anonim válasza:
Ingyenes honlapnál is nagy szegénységi bizonyítvány! Bár .hu-s domain-el én nem szopnék.
4/6 anonim válasza:
én tényleg szegény vagyok, nekem 2k az sok :D
5/6 anonim válasza:
2k per év. Az 5 és fél forint naponta. 2k az két nagyon spórolós embernek 1 napi kajálás, de inkább csak a háromnegyede két fő kajálásának.
6/6 anonim válasza:
majd mikor vendégségbe vagy megspórolod azt a 2ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!