Regisztráltam egy e-mail címet, majd töröltem, de szeretném ugyan azt a Domaint használni az új e-mail címemben. Meddig tart mire az általam törölt e-mail-hez tartozó Domain név törlődik a rendszerből?
Regisztráltam egy e-mail címet, majd töröltem, de szeretném ugyan azt a Domaint használni az új e-mail címemben. Meddig tart mire az általam törölt e-mail-hez tartozó Domain név törlődik a rendszerből, hogy miután ez megtörtént használhassam az új e-mail címem Domain-jaként!?
Gmailal történt ez az eset és az új e-mailemet is Gmail-on szeretném megcsinálni!
Köszi a segítséget! :)
Köszi a választ és a linket! :)
Nem sikerült!
Ami annyit tesz, hogy nem tudom visszaállítani!
De ezt a domain nevet töröltem és ők is elméletileg, így "szabad", az-az fel lehet használni domainnak, hisz senki sem használj, de még nem tudom!
Mennyi idő mire enged majd ezzel a domainnal e-mailt regisztrálni?
Ugye tudod, hogy google nem regisztrál domaint (tartománynevet)?
Te valószínűleg a régi FELHASZNÁLÓNEVEDET szeretnéd újraregisztrálni. Nem vagyok benne biztos, hogy ez felszabadulhat-e egyáltalán. Ezt a súgó is írja, ezért célszerűbb lenne egy új nevet regisztrálnod.
Köszi szépen a választ! :)
Hát az lessz! :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!