Hát ezt jól elszúrtam. Mi a megoldás? Ha a blogot törlöm, akkor indíthatok egyböl egy újat ugyan azzal az oldal linkkel?
Szóval, az a helyzet, hogy még tegnap délelött a blog.hu-s blogom kódjának alakítgatása közben sikerült elérhetetlenné tennem a blogot.
A CSS-ben még korábban kitöröltem minden kódot ami az oldaldobozokra vonatkozik, mivel nem akartam oldaldobozokat egyáltalán. Na viszont nem tudtam hogyan tegyek egy saját képet (linkes kép) a megfelelö oldalra, így gondoltam beteszem egy oldaldobozba, mert az pont jó helyen van. Beraktam a kép kódját az oldaldobozba és elmentettem.
Ez volt az a pillanat mikortól elérhetetlenné vált a blogom. Egyszerüen csak fehérség jön be, ha betölteném... az admin felületen a sablonok rész se jön be, de minden más igen... tehát ha a sejtésem igaz, akkor az a gond, hogy a CSS kódban hiányzik az oldaldobozokra vonatkozó rész, viszont beraktam a saját kép kódját egy oldaldobozba... Legalábbis nem tudok mást elképzelni oknak.
Írtam az indásoknak ezzel kapcsolatban, megkértem öket, hogy váltsák le a blogom sablonját valami alapra, onnantól újratudom szerkeszteni az egészet, mert le van mentve a kód, de még mindig nem reagáltak....
Lehet itt olyan megoldás, amit én is megtudok csinálni? A sablonok részhez nem férek hozzá, az se tölt be sajnos, így azt nem tudom javítani.
Ha a blogot törlöm, akkor indíthatok egyböl egy újat ugyan azzal az oldal linkkel? Tehát ugyan olyan http:// címmel.
szerintem nem, mert az olyan mint egy törölt freemail címet sem lehet beregelni szerintem.
Gondolj bele valaki valami illegálisat kitesz a gonosz.blog.akarmi oldalra majd kitörli, te meg beregeled véletlen ugyanezt a címet és téged vonnak felelősségre :(
saját domain névnél mondjuk más a helyzet :)
Na de gondolod vasárnap dolgoznak? nem hiszem. Szerintem majd holnap segítenek. Addig blogolj egy jegyzettömbbe és majd hétfőn rázúdítod az új bejegyzést az olvasóidra. :) mi a blogod cime?
Na igen... én is erre gondoltam, hogy az emailekhez hasonlóan itt se engedné újra ugyan azt felhasználni... de gondolom kibírom még holnapig... talán nem tart nekik túl sokáig válaszolni majd :)
Ez a blogom címe: [link]
Egy történetet fogok írni blog formában :)
A design már kész volt 99%-ban mielött ez a gond elöjött... úgyhogy már majdnem írhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!