Hogyan működik a gportal?
Figyelt kérdés
hogyan működik ez az oldalszerkesztés. mert hallottam valami kreditekről. kezdő vagyok oldalszerkesztés terén. vagy tudtok valami olyan oldalszerkesztőt ami egyszerűbb használatú?. Előre is köszönöm:)2009. szept. 6. 09:43
1/5 anonim válasza:
Hát a a kreditek azok igazából a pénzösszegnek felelnek meg. pl:50 kredit 500 ft. És ezeket beálítottidőközönként kikell fizetned SMS küldésével.
2/5 anonim válasza:
ha nem akarsz folyamatosan többször fizetni ezekért a kreditekért,akkor bizonyos kreditért (Ft-ért) megveheted az oldalad és sosem törlik le:)
3/5 anonim válasza:
a gportal az egyik legegyszerűbb honlapszerkesztés =) én már 5 éve csinálom. most 15 vagyok. szóval neked is menni fog :P
nézz be hozzám, és ha vmi nem megy, kérdezz nyugodtan:
www.kuttya-web.gportal.hu
4/5 anonim válasza:
nekem volt 1 ilyen oldalam régen, jól is nézett ki, nem ilyen összedobott szar, stílusos volt minden, volt vmi 500 kreditem és 1-ik napról a másikra megszűnt. Nagy szar az egész, van 1 csomó más is, ami még jobb is;)
5/5 anonim válasza:
A weboldalad azért szünt mert valószinüleg olyat raktál fel amit tilt a szabályzat! Talán el kéne olvasni...
Egyébként meg 1x kell 500Ft-ot kifizetni és akkor örökre a tiéd. Amugy meg gyönyörü dizájnokat lehet készíteni ezekre az oldalakra is. Elözönek: Te meg maradj a lapunk.hu vagy a mindenkilapjánál biztosan jobbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!