Localhost sehogysem müködik de miért?
Szvsz értelmezés nélkül megy a böngészőnek.
A php tag-eket hogy használod?
Ha sort tag-et használsz, akkor nézd meg, hogy az engedélyezve van, vagy sem! És azt is ellenőrizd, hogyan van beállítva, hogy mi menjen át a PHP értelmezőn.
Még lehet az is egy lehetőség, hogy html kiterjesztést használsz és nem php-t, ami nem megy át a php értelmezőn, de az is csak beállítás kérdése, hogy a html-t is odaadd neki értelmezésre.
Ha ez egy php-s cucc, márpedig annak nézem, akkor hiányzik a kezdő <php és záró <? tag. Továbbá nem látom az if utasításban lévő {} jeleket sem az else környékén, előtte és utána. Ez az idézett rész csak töredéke lehet annak ami php-ban készült. Szóval nézd át szerintem mik az alapvető hibák amiket írtam. Valószínű valamikor valamiért megsérült a programod.
Így próbáltam szétbontani. Remélem meg lehet jeleníteni.
<?php
. $a["username"] . "";
else $latestuser = $a['username'];
{ $totalonline = $row["totalol"];
}
$a = @mysql_fetch_assoc(@mysql_query("SELECT id,username FROM users WHERE status='confirmed' ORDER BY id DESC LIMIT 1")) or die(mysql_error());
if ($CURUSER)
$latestuser = "" . $a["username"] . "";
else $latestuser = $a['username'];
$registered = number_format(get_row_count("users"));
?>
Még az első sorból is hiányzik valami.
Készíts egy új PHP fájlt. Tartalmazza ezt az egyszerűség kedvéért:
<?php
echo "A localhost aktív!";
?>
Berakod a megfelelő helyre a php fájlt, és böngészőben futtatod:
Ha nem fut le, akkor szerintem az Apache körmére kell nézni, lehet hogy külön be kell azt kapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!