Mi a véleményetek a tartalomról? // nem mlap gportal eoldal //
Internet használata? gépkezelés? és mi lene bene? hogyan másoljunk ilyenek? hogyan keresünk?
de hogy jöt a pénz kereséshez ez?
amugy ilyen pénzkeresös oldal kismilió van
gépkezelésnél nemtudom mire gondolsz az is kismilió van
ez a net használat lehet érdekes de miröl,szólna? honan töltsünk zenét filmet? szerintem ilyenek is vanak
de hát mindegy ha szeretnél valamit csináld csak tud is mit akarsz:) mert ez 3 téma ami,egész külön áló tehát egyikre koncentrálj szerintem ha azt akarod jó is legyen.
You are seeing this page because the system administrator of 000webhost.com is currently checking this website for malicious content.
Biztos jó lehetett a tartalma...
Már meg lehet nézni.
Külsőre tetszik az oldal, de maga a téma engem nem igazán érdekel. Az egyikbe belenéztem és találtam olyat, hogy [KATT ide ha nem akarsz feltölteni], viszont egyáltalán nem volt link. Ebből bizony azt gondolom, hogy sok másolt tartalom van benne, de akit érdekel az ilyesmi az biztos szeretni fogja ezt az oldalt is.
A számláló eléggé vicces, minden oldalletöltést újnak számol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!