Regisztráltam a gportal-ra, a gmailem rendesn működik. De a gpotalra nem tudok bemenni ugyanevvel a jelszóval es címmel. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amelyik jelszóval ki-be járok a gmailen nem működik a gportálon,holott az emailcím ....@gportal...
Ha beírom a felhasználót kiírja,h már létezik....
Jelszóváltoztatásra nem küld sehová semmit
Újból kellene más felhasználói névvel? De minek?
Gőzöm sincs mi van....
2010. máj. 13. 10:50
1/5 anonim válasza:
Na, ezt most nem nagyon értem. Mi köze a google mailnek a gportálhoz? Csak annyi, hogy mindkettő g-betűvel kezdődik. A gportára regisztráltál egy felhasználót, és egy ehhez tartozó mailcímet. Kapnod kellett volna egy mailt, hogy a regsiztráció készen van, ezzel és ezzel a névvel/jelszóval/mailcímmel tudsz belépni. Nem? Amúgy ha gmailed van akkor a mailcímed NEM @gportal....
2/5 anonim válasza:
A gmail-nek a gportalhoz SEMMI köze nincsen.
3/5 A kérdező kommentje:
gportal.hu/gmail/src/webmail.php
(email jött,visszajel,müködik)
Itt müködik a mail.Jelszó után a lev. prog. De a gportálon
nem enged be ugyanazzal a jelszóval.
Most a mail gportal,vagy nem gportal?
Igenám, de ha a ugyanazzal a felhasználó névvel fiókot akarok létrehozni(a gportal lapon) akkor közli h már van ilyen...
Tényleg nem értem....(fönn akadt a tantusz,de naygon!!!!)
2010. máj. 13. 13:10
4/5 anonim válasza:
Ez egy webes levelező szolgáltatás, a gportál meg egy honlapkészítős tárhely. Nyilván, hogy a kettő nem ugyanaz. tehát van egy reged egy levelező rendszerbe, de nincs reged a honlapkészítőre. Ha honlapot akarsz csinálni, akkor oda külön kell (gondolom én) regisztrálnod.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. máj. 13. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!