Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kellene gyártanom egy minimum...

Kellene gyártanom egy minimum 4 oldalból álló weblapot, de fogalmam sincs hogyan kell. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Nincs valami letölthető minta vagy valami valahol, amiben csak átírnám a szöveget, meg kicserélném a képeket valahogy és kész? Sosem csináltam még ilyet, és nem is fogják megtanítani, mégis be kell adni a házit. Valaki segítene?
2012. nov. 21. 01:40
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Itt van egy pár.

Egy nem olyan egyszerű átírni.

Kettő, egyből látják, hogy nem Te csináltad.

Valami teljesen egyszerűt kellene csinálnod.

Nem tudom mikorra kell, de írjál, és próbálunk egyszerűt csinálni

2012. nov. 21. 04:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Sokárra de ma meg szeretném csinálni hogy ne kelljen vele szenvedni :( nem kéne sok minden rá , csak 4 oldal, és a sörröl csinálom. csak valami nagyon alap kellene
2012. nov. 21. 07:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem készítettél weboldalt, akkor nem fogod egy nap alatt elkészíteni. Írj, konkrétumokat, és segítünk!
2012. nov. 21. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:

"Sosem csináltam még ilyet, és nem is fogják megtanítani, mégis be kell adni a házit."

Lehet, hogy szemtelen leszek.

De hogyan lehetséges az, hogy weboldalt kell készíteni házi feladatként és ezt nem oktatták?

Itt találsz ingyenes sablonokat :

[link]

De ha jobban utána olvasol akkor jobban jársz ha te magad készítesz egyet. Egy kezdőnek könnyebb mint végig nézni egy kész weboldal html kódját.

2012. nov. 21. 08:26
 5/8 anonim ***** válasza:
az informatikai tanárod küld már be hozzám..:)hogy kérhet számon olyasmit amit nem adott le?
2012. nov. 21. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Van egy tippem, hogy már leadták az anyagot, csak az illető érdekesebbnek találta a facebookot.
2012. nov. 21. 11:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak azt nézik, hogy fut-e a program, vagy azt is, hogy hogyan csináltad? Mert ha csak futtatni kell akkor arra van egy gyors megoldás.

WYSIWYG.Web.Builder.v8.5.2.Portable ezzel a programmal "csak" szöveg boxokat, képeket kell egymás mellé pakolni.

Ha ez megoldás, akkor írjál

2012. nov. 21. 14:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Bme - mechatronikára járok és nem, nem adták le az anyagot. Van egy olyan tárgyunk hogy megjelenítés technikák ahol le kell adni egy házit aminek tartalmazni kell egy dologról készített ppt-t b5 ös prospektust és egy weboldalt. De nem tanultuk és nem is fogjuk a html-t már. Úgyhogy nem , nem találtam érdekesebbnek a facebookot.

Nem nézik , hogy hogyan fut. Sőt nagy valószínűséggel meg sem nézik , csak a prospektust, de azért na, nyugodtabban aludnék ha lenne egy akármilyen kis weblapom.

A sört választottam. annyi kéne hogy egy 4 oldalból álló kis weblap képekkel meg szöveggel, meg max 1 flash animációval.

2012. nov. 21. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!