Kellene gyártanom egy minimum 4 oldalból álló weblapot, de fogalmam sincs hogyan kell. Valaki segítene?
"Sosem csináltam még ilyet, és nem is fogják megtanítani, mégis be kell adni a házit."
Lehet, hogy szemtelen leszek.
De hogyan lehetséges az, hogy weboldalt kell készíteni házi feladatként és ezt nem oktatták?
Itt találsz ingyenes sablonokat :
De ha jobban utána olvasol akkor jobban jársz ha te magad készítesz egyet. Egy kezdőnek könnyebb mint végig nézni egy kész weboldal html kódját.
Csak azt nézik, hogy fut-e a program, vagy azt is, hogy hogyan csináltad? Mert ha csak futtatni kell akkor arra van egy gyors megoldás.
WYSIWYG.Web.Builder.v8.5.2.Portable ezzel a programmal "csak" szöveg boxokat, képeket kell egymás mellé pakolni.
Ha ez megoldás, akkor írjál
Bme - mechatronikára járok és nem, nem adták le az anyagot. Van egy olyan tárgyunk hogy megjelenítés technikák ahol le kell adni egy házit aminek tartalmazni kell egy dologról készített ppt-t b5 ös prospektust és egy weboldalt. De nem tanultuk és nem is fogjuk a html-t már. Úgyhogy nem , nem találtam érdekesebbnek a facebookot.
Nem nézik , hogy hogyan fut. Sőt nagy valószínűséggel meg sem nézik , csak a prospektust, de azért na, nyugodtabban aludnék ha lenne egy akármilyen kis weblapom.
A sört választottam. annyi kéne hogy egy 4 oldalból álló kis weblap képekkel meg szöveggel, meg max 1 flash animációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!