Egyéni vállalkozóként úgy tudom minimum 60-70e Ft a havi kiadás, ha nem is keresek semmit. Kft, Bt-nél több vagy kevesebb?
a-a, havi 60 ezer az csak az amit a cigányoknak kell adni havonta (csak kerekítve de amúgy valami 56-57 ezer). és erre jön még a többi befizetendő körülbelül úgy 80 ezer forint körül jön ki.
kft-nél is mindenhol, más a jogi háttere a dolgoknak, annyi. a kft-nél kell alap tőke is az induláshoz. ez készpénz, de van ugye ingóságok és ingatlan, ezek a bevitt anyagiak ezzel tartozol felelősséggel, és semmi mással. )ugye korlátolt felelősségű társaság) ha buksz azt bukod, vállalkozásnál, házad kocsid mindened. :S interneten sok mindennek tudsz utána olvasni, minden fent van amit keresel mi mennyi hogy működik.
de én azt írtam hogy kell fizetni ott is természetesen:)
itt megtudod nézni hát sok mindenből tevődik össze, tb, szociális járulékok mint írtam, stb stb stb.
ott is annyit kell magad után fizetni mint amúgy is ha pl elmész dolgozni is ugye keresel 120at, és amiket levonnak, és kijönne egy 75 ezer pl. azokat ugyan úgy be kell fizetned mint amúgy is mindenhol.
na lehagytam az előző végéről, ez van a linken leírva pontosan mit is kell fizetni. de dióhéjban ittvan:
Társasági adó és osztalékadó
Általános forgalmi adó
Egyszerűsített vállalkozási adó (EVA)
Helyi iparűzési adó
Kommunális adó
Energiaadó
Idegenforgalmi adó
Környezetvédelmi termékdíj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!