Mediawiki-nek kellene ingyenes, reklámmentes tárhely, minimum 150-200MB tárhely kellene. Ki mit javasol?
Tudnátok írni Mediawiki futtatására alkalmas online ingyen tárhelyet, reklám nélkül?
Minimum olyan 150-200MB hely kellene, de ha több, az sem baj.
Az olcsó tárhely nem jó, sajnos a neten semmilyen formában nem tudok fizetni semmit, még SMS-vel sem, mivel MO-hoz képest külföldi vagyok.
ííí, hát: először is lehetne egy kérdésem: tényleg nem piszkálódni akarok, csak így megakadt a szemem rajta: osztálynak, tételek.. júliusban?? milyen suli ez?? :D
Amúgy: rossz hírem van, tapasztalatból.. úgy mondanám, hogy az interneten vannak ingyen, reklámmentes, nemátb*szás tárhelyek... kérjük, válasszon kettőt..
Ami ingyenes és használató, azon reklámok vannak
Ami reklámmentes és használható, azért pénzt kell áldozni
Ami ingyenes és reklámmentes, na, azzal vigyázz!!
/nem biztos, hogy nincs, csak óvatosságra intelek: ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem igaz!/
Egyébként miért ennyire fontos a reklámmentesség?? pl ingyen 500mb: freeweb... annyi, hogy van fent egy 60pixeles banner, atw.hu, 40 pixeles banner felül... anno, gimis koromban én is csináltam filemegosztó oldalt érettségi előtt, ilyen tárhelyekre.. lényeg, hogy volt, és lehetett letölteni :D
Az egyetlen 100%ra megbízható mód az igényeid kielégítésére az lenne sztem csak, ha találsz valami havert, akinek van tárhelye és kérsz tőle haveri alapon egy aldomaint meg párszáz megányi helyet; de gondolom, ha lenne ilyen, nem kérdeznéd...
Egyébként banki átutalással szokás fizetni kulturált szolgáltatónál.. az sem jöhet szóba?
Maximum még azt tudom javasolni, bár nehéz találni, de esetleg ha belebújsz a google-ba és keresel ilyen inkubátor-projekthez hasonló support kezdeményezést, és onnan lejmolsz némi helyet...
nagyonrégen, pl a sulinetnek volt ilyen fiókcége, hogy ha igazolod, hogy iskolai projekthez kell, akkor adtak valami kis tárhelyet, amin lehetett dolgozni, de az tuti megszűnt, de egy google-t megér, hátha találsz valamit..
Vagy mondjuk az iskolád szerveréről esetleg, ha jófejek..
Szia!
Nekem inygenes, reklámmentes tárhelyem van, külföldi szolgáltatónál:
1,5 GB tárhely (neked 150-200Mb elég, írásod alapján...)
100 GB/hónap adatforgalom
Van MySQL adatbázis, 5 aldomain és még jó pár más dolog.
Nekem eddig kifogástalanul működik és valóban ingyenes és reklámmentes. Tehát még létezik ilyen, csak tudni kell keresni.
Heimdall: nekem Mediawiki kompatibilis kell.
Amiket írtál magyarokat, egy sem az. Próbáltam. :S
Második: melyik az a szolgálató?
000webhost? Az sem kompatibilis sajnos Mediawikivel.
Amúgy azért kell most a tételeknek, mert most van időm és kedvem beüzemelni a cuccost.
bocs akkor, de mentségemre legyen mondva, hogy sosem próbáltam ki a mediawikit..
Csak abból gondoltam, hogy megy, mert egyszer a wikipedia forráskódját, ami free egyébként, beüzemeltem egy fw.hu-s tárhelyre... de akkor Bocsánat, hogy hülyeséget mondtam, csak úgy hittem, php5.3 és egy sql elviszi azt is..
hú, most de megjött a kedvem... kipróbálom mediawikit feltrollkodni ingyentárhelyre..:D:D:D:D
Miért nem megy egyébként fw-n?
+valakinél olvastam, hogy a 000webhost-ot emlegeti... nem kell nekem hinni, de azért ha tárhely, érdemes körülnézni egy szakmai fórumon: ajánlom a www.weblabor.hu -t ott nálam/nálunk "kicsit" nagyobb koponyák véleményét is el tudod olvasni, sőt, van topik külön tárhely-kérdéseknek; nézz körül ott/ írj oda egy kérdést..
Próbáltam 000-n is, az sem tökéletes.
Ott egy sima dokumentumot sem enged feltölteni, és pedig célszerűbb volna, a nem FTP-n, hanem Mediawikin keresztül tudnám feltölteni a fájlokat, mert úgy, mint, ahogy a képen is látni a [[Média:valami.valami]] hivatkozással, natívan tudnám beágyazni a fájlokat a szövegbe. Effektívebb végül is, mint FTP-zni.
Az, hogy 2MB a korlát minden tárhelyen, még valahogy kibírható, de ez, már kicsit sok.
Pedig a Mediawikiben külön engedélyeztem is a feltöltést, mint, az a mező alatt látszik is - ugyan úgy, ahogy a lokális szervereme, és minden tárhelyen tettem -, de még így sem, tehát ez valószínű a 000 korlátozása.
FW-n pedig úgy nézem hibátlanul működne, mert egy pillanatig bejön, de utána el is tűnik. Gondolom itt megint a szolgálató mesterségesen korlátozza a Mediawikit-. :S
Az atw .hu n
Egy csekély összegér havonta leveszik a reklámot
de az atw tag megmarad 500MB
Köszi!
Csak, az a gond, hogy az ATW sem működik Tótiából.
Regisztráltattam egy magyar ismerősömmel tárhelyet ott, mivel nekem nem engedte, leregisztrálta, de utána még az FTP-re sem engedett fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!