Dóra003 kérdése:
Mit gondoltok a blogomról?
2012. okt. 3. 19:47
2/6 anonim válasza:
nem rossz nem rossz de ezeket a történeteket már nem egyszer olvastam/hallottam/néztem sok klisés jeleneteket használtál fel hogy fogalmazzam: Disney filmekben megtalálod...
próbálj kitalálni olyan egyedi történeteket ami az embereknek bejön kezdj el keresni egy inspiráló történetet, olvass sok sok olyan könyvet amit az emberek nagyon ajánlják (Tetovált Lány, Ponyvaregény, Őrzők Legendája, stb ) ne ragadj le a Disney történetek klisés unalmas és ezerszer látott értelmi fogyatékos jelenetekben
sok sikert! ;)
3/6 anonim válasza:
szedd jobban szét a bejegyzéseket (használd az entert) mert így egybefolyik az egész, nem jól olvasható, és nem is olvassa szívesen az ember az ilyen egybeöntött szöveget. több szóköz.
5/6 anonim válasza:
kicsit MTV-My Life As Liz-es szerintem...
6/6 A kérdező kommentje:
My Life as Loran My Life as Liz... csak a cím ugyanaz.. a történet nem
2012. nov. 11. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!