Megoldható az, hogy az Iframe-be helyezett lightbox-os fotógaléria képei megnyitáskor ne csak az Iframbe nyíljanak meg, hanem teljes képernyőn?
Figyelt kérdés
Megoldható az, hogy az Iframe-be helyezett lightbox-os fotógaléria képei megnyitáskor ne csak az Iframbe nyíljanak meg, hanem teljes képernyőn? Mint ahogyan egyébként is megnyílnak normál módban, ne pedig a kis kockában, tehát arról a buborékról beszélek, amibe a kép megjelenik. Ajánlották már az Ajaxot, próbálkoztam is vele, de nem megy!! Iframebe, ha lehet szeretnék megoldást, előre is köszönöm a segítséget!2012. szept. 30. 10:50
1/3 anonim válasza:
targetet próbáld meg nem biztos hogy működni fog, ne használj iframeket.
2/3 A kérdező kommentje:
értem én, hogy ne használjak iframeket, de akkor ajánlana valaki olyasmit ami helyettesítheti, és még kezelni is tudnám? mert az ajax nem megy.
2012. szept. 30. 13:42
3/3 anonim válasza:
Hát pedig csak az ajax lesz a megoldás. Ha az ajaxot nem vagy képes megérteni akkor ezt megszívtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!