Mit változtassak meg, hogy nagyobbak legyenek a képek megnyitáskor?
Úgy szeretném hogy képernyőn minden kihasználható helyet kitöltsön a megjelenő kép.
Köszönöm a segítségeteket!
Ilyennel teljesen fölösleges bajlódnod, mivel nem mindenki ugyanolyan felbontást használ és ráadásul nem is ugyanolyan képméretarányt. Ezt csak úgy tudod megoldani, hogy írsz egy kis scriptet ami lekéri a böngésző ablakának méreteit, és utána ezeket adod meg a kép méreteinek. Kliens oldali programozási ismeretek nélkül megoldhatatlan, és a weboldalt látogató felhasználók jelentős részénél még a kép torzulva is fog megjelenni. Igaz a torzulást is el lehet kerülni, készítesz még egy scriptet, amihez, először is kell mindenféle monitor képernyő méretarányhoz megfelelő képeket készíteni, a scripttel pedig lekéred a képernyőfelbontást és ebből számolsz képméretarányt, és a méretarányhoz megfelelő méretaránnyal rendelkező képet töltöd be.
Szerintem, hagyd az egészet, főleg ha nincs a kliens oldali programozásban tapasztalatod!
Pesze, hogy így néznek ki a képek, ha a thumbnail-ek így néznek ki?
Mást nem tudsz megjeleníteni, csak azt, amire hivatkozol.
Nézd már meg, hogyan is néznek ki a képeid itt: data/thumbnails1/
Bocsi, de nem a kis képkockákkal van bajom! Hanem ami megjelenik a "nagyban".
A lényeg, hogy ami kinagyobbodik kép, az lehetne akár 2X akkora is, mert elférne a képernyőn anélkül, hogy eltűnne a képből bármilyen részlet. ("részlet" = lent,fent,jobbra,balra)
Kérem segítsetek!
Akkora méretben mentsd el a képet egy képszerkesztő alkalmazással, amekkorára szükséged van.
A Lightbox alap esetben akkorára nagyítja a képet, amekkora annak a tényleges mérete.
megnéztem és a méretek ezek (PIXELBEN)
Széllesség: 749
Magasság: 600
Szerintem ez nem rossz méret... és mégis hülyén nagyít :S
cm-ben pedig:
Széllesség: 19,82 cm
Magasság: 15,88 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!