Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen az oldim, mit változtas...

Milyen az oldim, mit változtassak?

Figyelt kérdés

www.theendlessforest.freewb.hu

Csak olyanok írjanak akik kedvelik az endlessforest-et.

2011. márc. 14. 11:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

választhatnál a barna-világosbarna-narancssárga betűszínkombó helyett valami könnyebben olvashatót is.

amúgy a pici lovacskák, mint téma, irtó gagyi, de erre gondolom nem voltál kíváncsi. mindegy. :D

2011. márc. 14. 11:59
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia! Bár azt sem tudom, mi az az az Endless Forest és nem vagy a válaszomra kíváncsi, azért én akkor is leírom, mint tapasztalt internet júzer:

Egész jól nézne ki a csilli-villi mindenféle meg a nagy rózsaszín WELCOME felirat nélkül.

Hallottad már, hogy a kevesebb néha több?

A legtöbben jobban szeretjük az egyszerű, letisztult oldalakat. Nézd meg pl a Google-t, Facebookot, vagy akár a GYIK-et. Egyszerű, nincs túlbonyolítva és elfogadható azoknak is, akik nem szeretik a csillivilli cicomát.

Remélem azért fontolóra veszed a tanácsom.

2011. márc. 14. 12:01
 3/15 anonim ***** válasza:

Az oldid szarcsi, foscsi.

De most komolyan legalább itt ne mutasd ki hogy 10 éves vagy és hogy semmit nem értesz.

Miből állna ki ha kiirtad volna hogy

"Milyen az oldalam?" nem pedig oldim... áááhhh

Amúgy meg a design-t on van mit javítani.. és több tartalom.

A betüszínt vagy fehér vagy feketére.

2011. márc. 14. 12:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Tipikus hozzá nem értő munkája, egyáltalán nem felhasználóbarát, a Welcome felirat és a képek gagyik. A Ne lopj! felirat pedig borzalmas, egy normális oldalon ilyenre nincs szükség.
2011. márc. 14. 12:04
 5/15 anonim válasza:

(Az oldal nagyon sz*r f*s meg minden.)

12:01 véleményét osztom.

2011. márc. 14. 12:44
 6/15 anonim válasza:
"Ne kérdezgesd hogy neked adom-e az oldalt. Nem adom oda úgysem >.<" omg ezen röhögtem egy jót.
2011. márc. 14. 12:46
 7/15 anonim ***** válasza:
A gportal már nem menő? Az én időmben még ott garázdálkodtak a 10 éves webszerkesztők.
2011. márc. 14. 13:50
 8/15 anonim ***** válasza:

A Gportal fizetős lett, ha jól tudom 100 vagy 1000 Ft-t kell leperkálni érte:))))

És már nem is kell senkinek....

2011. márc. 14. 18:48
 9/15 anonim ***** válasza:

az oldal jó, attól függ hogy milyen idős vagy!

és utánna lehet fikázni

2011. márc. 14. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:

...Azt már nem is mondom, hogy állhatsz a fejed tetejére is, ha valaki le akarja nyúlni a forráskódod, vagy a képeket, az le fogja nyúlni...

A "Ne lopj" felirat következménye: "Hogyaviharbane?!?!"

[link]

2011. márc. 15. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!