Milyen az oldim, mit változtassak?
www.theendlessforest.freewb.hu
Csak olyanok írjanak akik kedvelik az endlessforest-et.
választhatnál a barna-világosbarna-narancssárga betűszínkombó helyett valami könnyebben olvashatót is.
amúgy a pici lovacskák, mint téma, irtó gagyi, de erre gondolom nem voltál kíváncsi. mindegy. :D
Szia! Bár azt sem tudom, mi az az az Endless Forest és nem vagy a válaszomra kíváncsi, azért én akkor is leírom, mint tapasztalt internet júzer:
Egész jól nézne ki a csilli-villi mindenféle meg a nagy rózsaszín WELCOME felirat nélkül.
Hallottad már, hogy a kevesebb néha több?
A legtöbben jobban szeretjük az egyszerű, letisztult oldalakat. Nézd meg pl a Google-t, Facebookot, vagy akár a GYIK-et. Egyszerű, nincs túlbonyolítva és elfogadható azoknak is, akik nem szeretik a csillivilli cicomát.
Remélem azért fontolóra veszed a tanácsom.
Az oldid szarcsi, foscsi.
De most komolyan legalább itt ne mutasd ki hogy 10 éves vagy és hogy semmit nem értesz.
Miből állna ki ha kiirtad volna hogy
"Milyen az oldalam?" nem pedig oldim... áááhhh
Amúgy meg a design-t on van mit javítani.. és több tartalom.
A betüszínt vagy fehér vagy feketére.
(Az oldal nagyon sz*r f*s meg minden.)
12:01 véleményét osztom.
A Gportal fizetős lett, ha jól tudom 100 vagy 1000 Ft-t kell leperkálni érte:))))
És már nem is kell senkinek....
az oldal jó, attól függ hogy milyen idős vagy!
és utánna lehet fikázni
...Azt már nem is mondom, hogy állhatsz a fejed tetejére is, ha valaki le akarja nyúlni a forráskódod, vagy a képeket, az le fogja nyúlni...
A "Ne lopj" felirat következménye: "Hogyaviharbane?!?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!