Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen az oldim, mit változtas...

Milyen az oldim, mit változtassak?

Figyelt kérdés

www.theendlessforest.freewb.hu

Csak olyanok írjanak akik kedvelik az endlessforest-et.

2011. márc. 14. 11:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

igy a cim utan meg sem nezem inkabb.

inkabb kodolgatok tovabb

2011. márc. 16. 14:55
 12/15 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok, és azt azért tudnotok kell, mielőtt fikáztok hogy siettem mert informatikán voltam, és azért írtam azt hogy "oldi". És ha tudnátok olvasni az jó lenne... ÍRTAM: CSAK OLYANOK ÍRJANAK AKIK KEDVELIK AZ ENDLESS FOREST-ET... szóval szólok hogy nézz utána a játéknak, mert ezek nem "lovacskák" hanem SZARVASOK! A második válaszolónak köszönöm a tanácsot. A welcome tábla tényleg sz@r, nem tudom miért raktam ki de majd lecserélem. A tartalomról csak annyit, hogy 1 hét alatt töltöttem fel ennyi tartalmat, szóval le lehet szállni erről...
2011. márc. 21. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Nézd! Úgy látom, 11 évesen kettő dolgot kell megtanulnod:

- Weboldalt készíteni rendesen,

- Elfogadni a kritikát és kiszűrni belőle azt az információt hangnemtől függetlenül, ami a hasznodra lehet...

A szarvasaid tökkkélllletesssek, de most tényleg: a Ne lopj felirat elég ingerlő...

Másrészt a forráskódot el lehet rejteni, nézz utána!

Ha semmiképp nem akarod, hogy a képeket, egyéb tartalmat lecsórják, akkor ne a jobb klikket tiltsd, mert az hiábavaló, hanem a tartalmakat irányítsd más mappába, mint a default, és/vagy kódold, de van erre még legalább húszféle jó megoldás...(pl nézd meg, hogyan nyomják kis a stream-et a TV2.hu oldalon. Azt is le lehet csórni, de annyira nem egyszerű, mint a tecsőről...)

Good luck! ;-)

2011. márc. 22. 08:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. márc. 22. 11:43
 15/15 anonim válasza:
08:46 véleményét osztom.
2011. márc. 23. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!