Mennyi időbe telik még egy weblap befut?
Nos egy "átlag" (PHP,MYSQL,CSS,HTML5,XHTML keverék) weblapnak KB mennyi idő kell ahhoz , hogy befusson(?) (napi 100 látogató és 10000 oldalmegjelenés?)
Másik engem kell , hogy érdekeljen egy olyan oldal sikere amit én csináltam?(fer lenn-e ha egy milliós weblap (amit én csináltam) jelenlegi tulajához beállítanék , hogy kérem a jussom (10e ért szoktam egy viszonylag normál weblapot megcsinálni!))
Nálam a tarifák:
Statikus oldal: 15 ezer
CMS rendszer felrakása testreszabása: 50-150 ezer
Saját fejlesztésű CMS rendszerem igény szerinti kiegészítőkel: 250-500 ezer.
220ezer egy komolyabb weboldal esetén normálisnak mondható. Na persze, ezért az összegért nem árt, ha van mit felmutatnod.
A minimum az, hogy egy olyan portfólió oldalad van, amitől hanyatt vágja magát az érdeklődő, ha netán arra tévedne.
És miért ne tudnád továbbfejleszteni? Megállapodástól függ. A weboldalak többsége élete során több változáson is átesik, ritka az olyan, hogy az elsőre legyártott verzió működik éveken át.
Felfutási idő? Ott van például facebook.
Az első változat 2003-ban készült, majd 2004-ben született meg a ma is ismert facebook változat.
2006 - 2 évvel később - vége felé engedélyezték a nyitott regisztrációt.
Mára pedig közel 1 milliárd felhasználóval rendelkezik.
Először is: mi is ez az oldal, ami ennyi pénzt hoz?
Másodszor: egy oldal ára annyi összetevős, hogy azt csak akkor lehet megmondani, ha már tudatában van az ember annak, hogy mi a megrendelés.
Harmadszor: a felfutási idő nem merül ki abban, hogy mennyi a látogató.
Negyedszer: weboldalak készítése előtt illik szerződni a feleknek írásos formában. Ha Te ezt elmulasztottad, anyagi követelésed a megrendelő felé nem lehet, plusz, mivel "sutyiban" történt a megrendelés-teljesítés-kifizetés, esetleg az APEH megkínálhat egy adócsalással, értelemszerűen ez az ötlet halott.
áh...
a weboldal címe nem publikus (ha megtalálod akkor se fogsz rájönni , hogy én csináltam)
Olyan weblap amin összesen 259 bannerhely van (amikor csináltam ennyi volt) ami összesen heti 25 et tjel darabonként...(nagyban csinálják és pénzt adnak minden egyes kattintásért!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!