Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyi időbe telik még egy...

Mennyi időbe telik még egy weblap befut?

Figyelt kérdés

Nos egy "átlag" (PHP,MYSQL,CSS,HTML5,XHTML keverék) weblapnak KB mennyi idő kell ahhoz , hogy befusson(?) (napi 100 látogató és 10000 oldalmegjelenés?)

Másik engem kell , hogy érdekeljen egy olyan oldal sikere amit én csináltam?(fer lenn-e ha egy milliós weblap (amit én csináltam) jelenlegi tulajához beállítanék , hogy kérem a jussom (10e ért szoktam egy viszonylag normál weblapot megcsinálni!))

2012. máj. 19. 21:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nálam a tarifák:

Statikus oldal: 15 ezer

CMS rendszer felrakása testreszabása: 50-150 ezer

Saját fejlesztésű CMS rendszerem igény szerinti kiegészítőkel: 250-500 ezer.

2012. máj. 20. 10:01
 12/17 anonim ***** válasza:

220ezer egy komolyabb weboldal esetén normálisnak mondható. Na persze, ezért az összegért nem árt, ha van mit felmutatnod.

A minimum az, hogy egy olyan portfólió oldalad van, amitől hanyatt vágja magát az érdeklődő, ha netán arra tévedne.

És miért ne tudnád továbbfejleszteni? Megállapodástól függ. A weboldalak többsége élete során több változáson is átesik, ritka az olyan, hogy az elsőre legyártott verzió működik éveken át.

Felfutási idő? Ott van például facebook.

Az első változat 2003-ban készült, majd 2004-ben született meg a ma is ismert facebook változat.

2006 - 2 évvel később - vége felé engedélyezték a nyitott regisztrációt.

Mára pedig közel 1 milliárd felhasználóval rendelkezik.

2012. máj. 20. 10:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Először is: mi is ez az oldal, ami ennyi pénzt hoz?

Másodszor: egy oldal ára annyi összetevős, hogy azt csak akkor lehet megmondani, ha már tudatában van az ember annak, hogy mi a megrendelés.

Harmadszor: a felfutási idő nem merül ki abban, hogy mennyi a látogató.

Negyedszer: weboldalak készítése előtt illik szerződni a feleknek írásos formában. Ha Te ezt elmulasztottad, anyagi követelésed a megrendelő felé nem lehet, plusz, mivel "sutyiban" történt a megrendelés-teljesítés-kifizetés, esetleg az APEH megkínálhat egy adócsalással, értelemszerűen ez az ötlet halott.

2012. máj. 21. 10:58
 14/17 A kérdező kommentje:

áh...

a weboldal címe nem publikus (ha megtalálod akkor se fogsz rájönni , hogy én csináltam)

Olyan weblap amin összesen 259 bannerhely van (amikor csináltam ennyi volt) ami összesen heti 25 et tjel darabonként...(nagyban csinálják és pénzt adnak minden egyes kattintásért!)

2012. máj. 21. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Eközben mit csinálnak a mérnökök?
2012. máj. 21. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Na igen, azért ha programozásról van szó nem árt egy lista a funkciókról, hogy árajánlatot tudj adni...
2012. máj. 21. 23:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha a befutás 100 látogató és 10000 oldalletöltés akkor nekem már az indítás napján befutott 5000 látogatóval és 19e oldalletöltéssel :D
2012. máj. 25. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!