Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyi időbe telik még egy...

Mennyi időbe telik még egy weblap befut?

Figyelt kérdés

Nos egy "átlag" (PHP,MYSQL,CSS,HTML5,XHTML keverék) weblapnak KB mennyi idő kell ahhoz , hogy befusson(?) (napi 100 látogató és 10000 oldalmegjelenés?)

Másik engem kell , hogy érdekeljen egy olyan oldal sikere amit én csináltam?(fer lenn-e ha egy milliós weblap (amit én csináltam) jelenlegi tulajához beállítanék , hogy kérem a jussom (10e ért szoktam egy viszonylag normál weblapot megcsinálni!))

2012. máj. 19. 21:55
1 2
 1/17 Argloss ***** válasza:

Ha oldalakat csinálsz, akkor nyilván tudod, hogy a sikerüket a tartalmuk, a mögöttük álló ötlet hozza, mivel az embereket nem igazán érdekli, hogy te 5 perc alatt dobtad össze azt amit ők szeretnek, vagy tényleg komoly munka kellett-e hozzá...

Te programozol, megcsinálod amit mások kitalálnak. Ezért te megkapod a pénzedet, de az oldal nem miattad sikeres. Vagy szerinted az autógyárban a munkások kapnak egy-egy sikeres kocsi után extra jutalékot azért mert jól rakták össze amit mások megterveztek???

2012. máj. 19. 22:23
 2/17 anonim ***** válasza:
Miféle jussod? Megcsinálod, kifizetik, szevasz.
2012. máj. 19. 22:26
 3/17 A kérdező kommentje:

áéoáéoéoáéoéáoéáoéá.....

NEM

de hát azért...na mind1... Szal nem :( (pedig azt hittem már , hogy felhagyhatok a programozással hiszen ott napi 989.089.265FT a bevétel bruhu bruhu és én ebből egy fillért sem kapok)

2012. máj. 19. 22:28
 4/17 A kérdező kommentje:
Argloss nak válaszoltam
2012. máj. 19. 22:29
 5/17 A kérdező kommentje:
de attól még a téma első részére egy frappáns választ várok (türelmesen)
2012. máj. 19. 22:30
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha weblapot készítesz akkor egyszer megcsinálod kifizetnek csá. Maximum a karbantartásért kérhetsz el fix összeget, de ebben is előre szokás megegyezni szal ha 5 ember nézi naponta akkor is annyit kapsz mintha 5000 ember. Ez egy ilyen biznisz. Egyébként meg az elkészítéséért cserébe kérj reklámfelületet magadnak ahova kiraksz egy adsense reklámot és te is keresel, bár ha így teszel komolyabb emberek kiröhögnek és a kismillió másik webfejlesztő közül választanak.
2012. máj. 19. 22:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Ja és az első kérdésre válaszolva, 5-6 hónap rosszabb esetben, de ha jól be van harangozva és a "közösség építés" elkezdődik fészbúkon meg releváns témájú fórumokban, akkor már pár hét alatt is fel lehet futtatni egy oldalt.
2012. máj. 19. 22:43
 8/17 Argloss ***** válasza:

Hehe, ez aranyos volt. ^^

Szerintem nem lehet megmondani, hogy mi egy átlagos oldal. Van amire felfigyelnek és nagyon gyorsan eléri ezt a szintet, meg van ami hiába jó sok időre van szüksége, hogy elterjedjen. Minden csak attól függ, hogy miről szól az oldal, hogy milyen jól hirdették, stb..

Szerintem ha olyan fél éven belül belül nem alakul ki egy stabil közönség ott valami baj van.

2012. máj. 19. 22:50
 9/17 anonim ***** válasza:

A befutásnál a kinézet jobban számít, mint az, hogy milyen minőségű a kód mögötte, az alkalmazott technikát nem nagyon neszi észre az átlag netező, meg nem is igen érdekli, hacsak nem extrém szar és használhatatlan.

A másik meg, hogy azon kívül, hogy kapsz visszajelzést arról, hogy az általad készített honlap sikeres, milyen alapon követelnél bármit is. Megkaptad a feladatot, megcsináltad, kifizettek, nincs miről beszélni. Max annyit tehetsz, hogy megkeresed és felajánlod neki, hogy továbbfejleszted a lapot, és ott már mondhatsz egy nagyobb összeget, ha már annyira sikeres.

Ha meg aprópénzért árulod az oldalaidat, akkor ne csodálkozz, ha aprópénzt fizetnek érte.

2012. máj. 19. 23:10
 10/17 A kérdező kommentje:

Hát...Kafa!

Szal tovább fejleszteni nem tom (egy tucat mérnököt alkalmaz)

És aprópénz?

Menyi egy "átlag" honlap ára?

Láttam neten , hogy sokan 220et is elkérnek...

Ennyi lenne az ára?

220e??

ezért én úgy 22 weblapot szoktam adni!

Akkor menyit kéne kérnem pontosan (per weblap felbontásba)

2012. máj. 20. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!