Az iframe-k használata valóban megnehezíti a keresőoptimalizálást?
Valahol azt olvastam, hogy a keresőmotorok nem szeretik ha ilyen megoldásokkal találkoznak a weboldalakon.
Félreértettem valamit?
Neten találtam nem saját:
"abban az esetben ha az ifrémben megjelenített fájl a honlap tárhelyén van, és nincs se robottal se noindex-el tiltva a kersők számára simán leindex-elik az anyagot, de nem az iframe utasítást tartalmazó oldal anyagaként, hanme önnálóan."
Szerintem fontos az optimalizálás mert hiába vagy fen a facebook-on egy ugyan ugy a facebbokkon szereplő oldal amit optimalizáltak és kevesebb látogatója van megfog előzni.
Az optimalizálás segiti a robotokat eligazodni az oldalon felismerni a tartalmát.
Egy nem optimalizált oldalon a képeket képnek ismeri felamíg egy optimalizált oldalon már a kép tartalmával is tisztában van. Ha egy autós oldalon feltöltesz egy autós képet célszerü ha a keresők is tudják, hogy az egy autó és nem puztán egy valamilyen kép. Egy nemtudom milyen tartalmu képet te hova hellyeznél a keresőbe még ha sokan is megnézték vagy lájkolták, de mit.
Igen, nagyban nehezíti az optimalizálást.
Google Webmesterben vagy más teszt szoftverben (online vagy offline) nézd meg, hogy mit lát a robot.
Googleban keress: search engine simulator, googlebot simulator.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!