Megnehezíti a szülést, ha van egy kis túlsúlyom?
Figyelt kérdés
68 kg vagyok és 160 cm.2012. ápr. 23. 22:26
1/6 anonim válasza:
Én nekem nem nehezítette meg 164 magas és 85 kg voltam mikor szültem
2/6 anonim válasza:
Én 160cm és 75 kilóval szültem.Kevesebb mint 10 percet vajúdtam,még az orvosom is azt mondta,hogy gyors,és könnyű szülésem volt.
Ha terhességed alatt igyekeztél nem elpuhulni,és itt azt értem,hogy azért mozogtál,nem hagytad el magad,akkor lesz erős a szüléshez.Ha egész 9 hónap alatt semmit nem mozogtál,kiszolgáltak,csak pihengettél,akkor erőd sincs,és ez akár meg is nehezítheti az egész szülés.
Mindenesetre sok sikert,és könnyű szülést kívánok neked..(és bár még korai,de üdvözlöm az új kis jövevényt..:)
4/6 anonim válasza:
nem sok köze van szerintem hozzá:-))
én 172cm 92kilósan szültem..nem mindegy a csontozat!
5/6 anonim válasza:
Nekem nagy volt a túlsúly, és könnyű a szülés. Nem túlsúly kérdése szerintem sem:)
6/6 anonim válasza:
Most szülés előtt vagy ennyi vagy ennyiről indulsz,mert nem mindegy!
Én is 80 egynéhány voltam a 167 cm magasságomhoz képest.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!