Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik weblapkészítő oldalt...

Hájaaa kérdése:

Melyik weblapkészítő oldalt ajánlanátok (fizetőst! )?

Figyelt kérdés

Nem akarok reklámozni oldalakat, de megnéztem egy-kettőt pl. a sikermarketing.hu-t ami elég jónak tűnik, adnak marketing tanácsokat is.

Az elképzelt honlapról annyit, hogy közvetítői oldalféleség lenne. Többet nem nagyon szeretnék elárulni ;)

2012. máj. 19. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
beírod gugliba hogy honlapkészítés és az első 50 találatra rákattintasz, és kérsz tőlük árajánlatot. Ha nem mondod el hogy mit akarsz és mennyid van rá nem igazán tudok senkit javasolni így vaktában.
2012. máj. 19. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, rengeteg ilyen oldal van. Ezért el is veszik az ember és nem tudja melyiket válassza! A lényeg, hogy legyen ár/érték arányos, tehát ugyanazt a munkát ne végezze el dupla annyiért.

10-150.000ft közötti összegre gondoltam. Nem 4-5oldalas honlapról lenne szó. Lehessen regisztrálni, akár videót is feltölteni, legyen érdekes és színes.

2012. máj. 19. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezek alapján Te nem weblapkészítő oldalt keresel, hanem webfejlesztő céget. A kettő azért nem azonos.

Weblap készítő oldal:

[link]

Webfejlesztő cég:

[link]

Nem olcsók, de egy ajánlatkérést megér. De azt azért tudd, hogy regisztráció, videófeltöltés, adatbázis kezelés (mivel ugye közvetítői oldalról van szó) nem olcsó mulatság.

2012. máj. 19. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát így a leírásod alapján ez a weblap inkább a 150-ezret csapdossa, legalábbis én olyan körül vállalnám.
2012. máj. 20. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!