Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek milyen lett a design?

Szerintetek milyen lett a design?

Figyelt kérdés

Az előzmények: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit..

A honlap: [link]

A gépről fut a szerver egyenlőre. A név marad. :)

Ami kell még:

-Tartalmat fellőni

-Felhasználó regisztráció és bejelentkezés

-És nekem egy adminpult, amivel tudom szerkesztgetni a híreket, a rendeléseket...

2012. máj. 16. 16:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Cool ;D
2012. máj. 16. 16:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem ide leírni, hogy Opera és IE alatt nem a legjobban működik a menü. Ez is meglesz, majd oldva.
2012. máj. 16. 17:13
 3/14 anonim ***** válasza:

Egyszerű, lehet belőle még jó is meg rossz is, ennyiből nem derül ki.

(Egyébként ezek alapján remélem nem ebből akarsz majd megélni.)

2012. máj. 16. 17:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Fejlesztem magam. :) Ez még kezdő szint.
2012. máj. 16. 17:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Tetszik, bár nekem kicsit szellős a felépítés, meg szélesnek is tűnik az oldal. Ezektől eltekintve tetszetős, de még látszik, hogy van mit tanulnod.

G.

2012. máj. 16. 18:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Jó, csak a táblázatos designt felejtsd el.
2012. máj. 16. 18:27
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi baj a táblázattal. Nem szeretek divekkel szórakozni ha táblázattal olykor jóval egyszerűbb és ugyan azaz eredmény. :)
2012. máj. 16. 18:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Elég hulladék ez a villogós menüs szarságot hagynám a píbe ettől a szürkétől hányingerem van meg kb még semmi nincs az oldalon szal nem nagyon van mit nézni.
2012. máj. 16. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha ilyesmivel akarsz foglalkozni, akkor hamar eljön az a perc, amikor az ötödik táblázatot ágyazod egymásba, ekkor lehet megváltozik a véleményed:)
2012. máj. 16. 22:01
 10/14 A kérdező kommentje:

Menü nem csak szerinted szar. Változott egy picit. Arról nem tehetek, hogy a szürkétől hánynod kell, lehet öröklődő akármi. :P Tartalom meg lesz.

Amúgy köszi, szeretem az ilyen kritikák, mindig valami jobbra késztetnek. :D

2012. máj. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!