1/11 anonim válasza:
Nekem tetszik! Szeretem a kék színt.
2/11 Csiß válasza:
A színe nekem is bejön de a menük nem :)
3/11 anonim válasza:
Színre tényleg gusztusos, de a menük nekem is zavaróak.
4/11 anonim válasza:
Szép. Bár nekem kicsit "langyikék" de ez az én véleményem.
Amúgy vicces, hogyha alulról az egyik menüpont szélére viszem az egeret, akkor elkezd kenyérszeletelősdit játszani.
G.
5/11 anonim válasza:
jah majd egy x3-as ótvar oldallal biztos sok melót tudsz majd szerválni. Az lenne a minimum, hogy veszel egy normális tárhelyet meg domaint, aztán ráraksz egy igényes oldalt, nem egy ilyen kotványt.
6/11 Csiß válasza:
Honnan tudod hogy nincs rendes tárhelye+domain? lehet csak tesztre rakta fel ide.én sem a kész oldalamon szoktam próbálni az új dolgokat.
7/11 A kérdező kommentje:
5-ötödik válaszíró! Ezt nem véletlen próba tárhelyre raktam fel és nem véletlenül egy rejtett mappába! Képzeld van tárhelyem, egyrészt nem a kérdésemre válaszoltál, másrészt pedig nem ilyen hangnemben kéne...
2012. máj. 9. 14:00
8/11 anonim válasza:
tetszik, bár a felső linkek elég picik, azokra ráférne egy kis nagyobbítás
9/11 anonim válasza:
ezt a sort nem értem:
A weboldal kizárólag google chrome böngésző alatt tökéletes, böngészője frissítéséhez kattintson ide.
Hogyan lehet egy honalpkészítést reklámozó oldalat megcsinálni úgy, hogy ne mukodjon minden "normális" bongészoben ugyanúgy. (IE kivétel, mivel nem támogatja rendesen a szabvány dolgokat sem).
A világoskék búzavirágkék színek szerintem lôehetnének picivel sotétebbek... :)
10/11 anonim válasza:
Nekem tetszik.
Néhány tanács:
Rakj border-radiust a kapcsolat űrlap beviteli paneljére és állítsd be a befoglaló div méretezését automatikusra+rakd középre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!