Egy Joomla sablon háttérét kicseréltem, viszont az új háttér csak az oldal tetején az, a többi részén a régi maradt. Mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Erről az oldalról van szó: www.bereczkinorbert.tk
Kicseréltem a sablon hátterét egy képre, de a kép csak az oldal felső részén jelneik meg, a többinél a régi design van. Mit kéne még átírni vagy mi lehet a baj? Köszönöm előre is a segítséget.
2012. márc. 16. 11:48
1/2 anonim válasza:
Azért, mert a joomla sablon háttere két részben van. Ha egy képpé akarod alakítani, ahhoz bele kell piszkálnod a code-ba. A másik lehetőség, hogy a háttér 2. képfájlját is ki kell cserélni. Ha nincs 2. kép, akkor CSS-sel van beírva szín. Akkor viszont az aktuális CSS fájlban kell a képnél a színkód helyett a képre mutató elérési utat beírni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem látom, hogy lenne még egy kép, sőt sajnos úgy látom, hogy szín sincs beállítva, vagyis rengeteg kód van, elég nehéz kiigazodni, próbáltam átírni párat, de semmi sem változott. Melyiket kell átírni? Ezt írtam át: PageBackgroundGlareImage
Alatta pedig ez van: PageBackgroundSimpleGradient Az utóbbit kell átírni?
2012. márc. 16. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!