Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szerintetek hogyan lehetne...

Szerintetek hogyan lehetne ennek a weblapnak a kinézetén javítani?

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 5. 10:16
 1/10 compactegon ***** válasza:
tényleg ráférne egy új design, kicsit kocka :) de az oldal amúgy teljesen rendben van.
2012. máj. 5. 11:15
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha lekerekíteném a széleit, és más színt adnék neki, az mennyit segítene?

Azt mondták, nem jó a szín, és fakó, meg túl csicsás, és az alapértelmezett betűtípus használata régiesíti.

2012. máj. 5. 11:23
 3/10 A kérdező kommentje:

"az oldal amúgy teljesen rendben van"

Mire gondolsz?

2012. máj. 5. 11:24
 4/10 compactegon ***** válasza:

én valami mesésebb, rajzfilmesebb megoldást alkalmaznék. például: háttérnek valami ismétlődő szép kis felhő, lent a footer-nél mondjuk sín a fűben, ami a messzeségbe visz, stb :) személy szerint nem annyira tetszenek a "kocka" honlapok, de ez tök egyedfüggő.

arra gondoltam, hogy jól össze van rakva. lehet regisztrálni, letölteni, miegymás.

2012. máj. 5. 11:40
 5/10 A kérdező kommentje:

"lent a footer-nél mondjuk sín a fűben"

Mi az a footer? A "sín a fűben"-t nem értem.

2012. máj. 5. 11:44
 6/10 Drone007 ***** válasza:

Grafikailag valóban fel kellene turbóznod az oldalt, mert ez így nagyon egyszerű. Komplett látványtervet készíts hozzá.

A használt times new roman betűstílus nem túl jó választás a honlap témájához. Próbálj a témához jobban alkalmazható betűkészletet használni. Pl. a comic sans is jó lehet - bár az esetenként elég gyerekesen hathat.

Működésében semmi hiba nincs, de számomra nem világos miért van a regisztráció, hiszen hozzászólni anélkül is lehet a témákhoz.

A hozzászólás rendszerhez mindenképpen csatolnék egy captcha-t, mert ha az oldalt megtalálják a spam-botok, nem fogod tudni megfékezni őket.

2012. máj. 6. 11:11
 7/10 A kérdező kommentje:

"számomra nem világos miért van a regisztráció, hiszen hozzászólni anélkül is lehet a témákhoz."

Legszívesebben azt csinálnám, hogy ne lehessen regisztráció nélkül, de tudom, hogy az emberek egy hozzászólás miatt nem regisztrálnának.

2012. máj. 6. 17:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Régen csak regisztrált felhasználók tölthettek le.
2012. máj. 6. 17:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Megcsináltam, hogy Comic Sans MS betűtípus legyen, ha az oldal linkjének a végére írod, hogy comic=1:

[link]

2012. máj. 6. 17:29
 10/10 compactegon ***** válasza:

:)

ajánlom figyelmedbe ezeket:

[link]

2012. máj. 8. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!