Szerintetek hogyan lehetne ennek a weblapnak a kinézetén javítani?
Ha lekerekíteném a széleit, és más színt adnék neki, az mennyit segítene?
Azt mondták, nem jó a szín, és fakó, meg túl csicsás, és az alapértelmezett betűtípus használata régiesíti.
"az oldal amúgy teljesen rendben van"
Mire gondolsz?
én valami mesésebb, rajzfilmesebb megoldást alkalmaznék. például: háttérnek valami ismétlődő szép kis felhő, lent a footer-nél mondjuk sín a fűben, ami a messzeségbe visz, stb :) személy szerint nem annyira tetszenek a "kocka" honlapok, de ez tök egyedfüggő.
arra gondoltam, hogy jól össze van rakva. lehet regisztrálni, letölteni, miegymás.
"lent a footer-nél mondjuk sín a fűben"
Mi az a footer? A "sín a fűben"-t nem értem.
Grafikailag valóban fel kellene turbóznod az oldalt, mert ez így nagyon egyszerű. Komplett látványtervet készíts hozzá.
A használt times new roman betűstílus nem túl jó választás a honlap témájához. Próbálj a témához jobban alkalmazható betűkészletet használni. Pl. a comic sans is jó lehet - bár az esetenként elég gyerekesen hathat.
Működésében semmi hiba nincs, de számomra nem világos miért van a regisztráció, hiszen hozzászólni anélkül is lehet a témákhoz.
A hozzászólás rendszerhez mindenképpen csatolnék egy captcha-t, mert ha az oldalt megtalálják a spam-botok, nem fogod tudni megfékezni őket.
"számomra nem világos miért van a regisztráció, hiszen hozzászólni anélkül is lehet a témákhoz."
Legszívesebben azt csinálnám, hogy ne lehessen regisztráció nélkül, de tudom, hogy az emberek egy hozzászólás miatt nem regisztrálnának.
Megcsináltam, hogy Comic Sans MS betűtípus legyen, ha az oldal linkjének a végére írod, hogy comic=1:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!