Mi a véleményetek erről az oldalról?
Figyelt kérdés
www.zenetoltes.com2012. máj. 6. 18:59
1/9 anonim válasza:
egyszerű kissé gagyisba áthajló a dizájn. Nekem kicsit túl szürke, persze nem azt várom, hogy szivárvány színű tűzijátékot dobáljon az oldal, de lehetne kicsit kontrasztosabb árnyalatokkal dolgozni., meg nem ártana egy normális header kép, a blokkok címsorába ez a csíkozás 15 éve kiment a divatból. Kb ennyi.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :D
2012. máj. 6. 20:16
3/9 anonim válasza:
Magam véleménye hogy warez oldal, szóval megütheti vele az ember a bokáját.
4/9 A kérdező kommentje:
És milyen warez oldal?
Jónak néz ki vagy kaki? :D
Bővebb vélemény?
2012. máj. 7. 22:22
5/9 anonim válasza:
A warez oldal illegális, olyan! XD
Amúgy szép letisztult felület, ügyesen összeszedted a tartalmat.
6/9 anonim válasza:
milyen warez? Hát egyértelmű hogy zene van rajta szóval zene warez.
Kinézet jó. tartalom meg olyan amilyen. Lehet a már megirtat is megjeleníteni, meg lehet teljesen egyedit írni. Ez esetekben különbözhet. kinek mi jön be. Én inkább rászánom az időm és egyedi postot írok az oldalaimhoz.
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom mi a warez és azt is tudom, hogy mi illegális. :D
Csak az érdekelt, hogy a design, tartalom és fogalmazás jó vagy rossz.
2012. máj. 9. 00:19
8/9 anonim válasza:
Fogalmazás???? Én nem látok az oldalon fogalmazást, max felsorolást ami előre megírtak a lemez készítők.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor nézz szét jobban...
2012. máj. 9. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!