Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek erről az...

Lovas94 kérdése:

Mi a véleményetek erről az oldalról?

Figyelt kérdés

Milyen a külcsin? Lehet jövője? Jó a tartalom? Hogyan lehetne népszerűsíteni?

[link]

2011. nov. 3. 21:15
 1/7 Argloss ***** válasza:

Lehet, hogy a 30 megabites sávszélesség mostanában már nem annyira jó, de zavaróan lassan töltött be az oldalad.

A külső nem rossz, de vannak hibái. Jobb oldalon a szegély fura, hogy csak úgy abbamarad. Ugyanez alul is, ami szerintem ront az oldal külsején... Kapcsolatnál az a kék CONTACT US egyáltalán nem illik bele a képbe, ahogy a játék adatbázisnál és a többi helyen a szürke hátterű kiírások sem, szerintem. Az sem jó, hogy néhol belelóg a szöveg a szegélybe. Arról nem beszélve, hogy több játék előtt is olyan kép van az adatbázisnál amit nem tölt be. Meg olyan képek, amik nem sötét háttérhez valóak. (fehér pixelek körülötte...)

Kategóriákat miért lehet választani több helynél is, ha egyiknél sincsen alkategóriákba sorolva???

Én nem látogatnék vissza erre az oldalra, ezt a tartalmat máshol kellemesebb környezetben kapom meg, gyorsabb oldalon.

2011. nov. 3. 21:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem az én oldalam csak szerkesztő vagyok rajta, és az általad felsorolt hibák közül a fele nem jelentkezik(lehet böngészőfüggő). Köszönöm az őszinte választ. :D

Most lesz hamarosan új kinézete, és új szerver lesz alatta. Remélem pozitív irányba fog haladni oldal.

2011. nov. 3. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Kár, hogy régebbi játékokról nem írtok (sőt még az újak közül is van, ami nincs fent, pl.: DX:HR)

Én írnék tesztet a Deus Ex első részéről :D

2011. nov. 3. 22:43
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

Human revolutionről van tesztünk.:D

És amúgy a dizájn meg milyen? nálad is jelentkeztek az első válaszíró által felsorolt hibák?

2011. nov. 4. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Jól néz ki, amúgy bárki küldhet be tesztet? :D

Mert én az első Deus Ex részről írnék tesztet, a multiplayer részéről is

2011. nov. 4. 11:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Pár hónapja volt szerkesztőfelvétel, azóta megvan a fix szerkesztőbrigád, külön teszbeküldési lehetőségről nemtudok.

Köszönöm a véleményt végre valami pozitív:D

2011. nov. 4. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Kár, pedig jobb lenne, ha a felhasználók küldhetnének be cikkeket, amit az adminok ellenőriznének, úgy, mint a gtahungary-n, simshugnary-n és a többi ilyenen
2011. nov. 4. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!