Még kezdő vagyok,ezt is 1 nap alatt tudtam összedobni,meg persze ezzel az oldallal kapcsolatba nincs nagy tudásom! :)
2011. aug. 25. 22:34
1/10 anonim válasza:
Nem igazán lehet weblapnak nevezni, hisz online összekattintgatós szar. Kb ennyi lenne.
2011. aug. 25. 22:38
2/10 anonim válasza:
Az oldal jogi kérdéseket vethet fel,
de legalább nem csillogó-villogó, ronda betűtípust használó rózsaszín 24 ! jelet használó feliratokkal van tele, mint a hasonló kérdezők oldalai.
Annyit javasolnék, hogy használ nem félkövér Arial betűtípust inkább, az sokkal jobban olvasható. És a szövegméretet is növelném 1-2 pixellel, mert nagyobb felbontáson nézve már elég pici.
2011. aug. 25. 22:39
3/10 A kérdező kommentje:
Okés,jah bocsi lehet hogy egy másik kérdéssel kevertem össze,weboldalt akartam
2011. aug. 25. 22:40
4/10 anonim válasza:
"És a szövegméretet is növelném 1-2 pixellel, mert nagyobb felbontáson nézve már elég pici."
Kisebbe meg már így sem fér el...
2011. aug. 25. 22:41
5/10 anonim válasza:
„kizárólag olyan zenék fognak felkerülni amely a mai korosztálynak is megfelelő.”
Ami igazán jó zene, az nem korfüggő.
Ja, és tényleg pici a betű.
2011. aug. 26. 04:35
6/10 anonim válasza:
jó, de több tartalom!
2011. aug. 26. 08:27
7/10 anonim válasza:
Szerintem, az oldalsávban található blokkok közül néhny felesleges, néhány rossz oldalon van í8bal oldalon túl sok, jobboldalon túl kevés van. És én más design-t használnék, van a uCoz-nak zenével kapcsolatos témája is, és ha még értesz is hozzá akkor te is csinálhatsz egy szép design-t.
2011. aug. 26. 11:47
8/10 anonim válasza:
Nem értem azt aki leszólta ezt az oldalt. Egyáltalán nem rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!