Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az oldalról?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 24. 16:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Kicsit szürke, színtelen, amúgy jó.
2012. ápr. 24. 16:20
 2/21 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 24. 16:20
 3/21 anonim ***** válasza:

Ahogy az első hozzászóló is írta, szürke és színtelen. És nem is kellemes fehér alapon fekete betűket olvasni.

A menü gombok is elég bénák, plusz lehetne nagyobb térköz a mondatok között, mert így eléggé összefolyik.

2012. ápr. 24. 16:36
 4/21 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nem kellemes fehér alapon fekete betűket olvasni? Esetleg sötétzöldön világoszöldet nem kényelmes. Te milyen könyveket szoktál olvasni? Fekete alapon sötétszürke betűset? A gombokra mit javasolsz, milyen legyen?
2012. ápr. 24. 16:51
 5/21 2xSü ***** válasza:
Én a talpas betűket cserélném le. Nyomtatott szövegnél nagyon jó, de monitoron olvashatóbbak a talpatlan betűk.
2012. ápr. 24. 16:56
 6/21 A kérdező kommentje:
Most jobb? Lecseréltem talpatlanra.
2012. ápr. 24. 17:03
 7/21 anonim ***** válasza:

Wow én programoztam a régi onlinemozi.eu-t :D

Amúgy a "letter-spacing"-el csinálj valamit, mert szörnyen néz ki, inkább rakd nullára szerintem.

2012. ápr. 24. 19:32
 8/21 anonim ***** válasza:

az mondjuk odabasz, hogy az input háttere kép, és nem csak simán lekerekítve az input

---------------------------

-moz-border-radius: 6px;

-webkit-border-radius: 6px;

-khtml-border-radius: 6px;

border-radius: 6px;

---------------------------

2012. ápr. 24. 19:34
 9/21 A kérdező kommentje:

7: láttam hogy már volt regisztrálva ez a domain, de csak az után hogy regisztráltam. Egyébként mi lett vele?

8: Azért van képpel csinálva hogy a lehető legtöbb böngészővel kompatibilis legyen, pl. az ie 6,7,8 nem támogatja ezeket a tulajdonságokat.

2012. ápr. 24. 19:37
 10/21 anonim ***** válasza:
Jó(bb) kis oldal lett volna, voltak ötletek (pl bookmarkolni lehetett a filmeket, meg akartam bele olyan modult csinálni, ami teret nyit az amatőr filmkritikusoknak véleményt írni, írtunk imdb modult, ami automatikusan frissítette a pontszámot), csak nekem nem nagyon volt időm rá, illetve elég ritkásan küldték az smseket a júzerek.
2012. ápr. 24. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!