Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az oldalról? (több infó lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi a véleményetek erről az oldalról?

[link] A tartalma még nem nagyon van de inkább most a kinézetén dolgoztam.

Meg azt szeretném megkérdezni ha csinálok egy Új almenüt és azt hogy tudom megcsinálni hogy a témája meg maradjon mint a többinek?

Mert ha csinálok egy almenüt és csinálok hozzá egy PHP filet, irok hozzá szöveget akkor fehér hátéérral jelenik meg de miért?

2011. dec. 7. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a design nagyon rossz!

A hópelyheket vedd ki gyorsan, mert idegesítő, és elvonja a figyelmet a tartalomról.

Nálam a szöveg 1920*1080 px felbontáson szinte olvashatatlanul kicsi, és így szürke alapon nekem nagyon vakító a fehér.

A fejléc meg grafikailag nagyon amatőr, csak 3 objektum egymásmellé dobva.

Az óra is csak figyelemelvonó. Egyébként is minek? Alapból látom a pontos időt az operációs rendszer tálcáján.

A második részéhez meg nem tudok hozzászólni, mivel e107-tel nem dolgozom, miden weboldalt egyedileg készítek el a leírónyelvektől kezdve a programozási nyelvek használatáig.

2011. dec. 7. 20:59
 2/3 Electronicperson ***** válasza:
Már bocsánat ,de a design förtelmes. Olyan förtelmes ,hogy már nem is volt kedvem elolvasni.
2011. dec. 8. 12:09
 3/3 themaki1333 ***** válasza:
a hópelyheket vedd kisebbre és miért csak kb 6-700 pxelen vannak??? header kép megint csak nagyobb kb 10 px-ellel és szerintem össze kéne mosnod az oldal szegélyével
2011. dec. 11. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!