Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit jelent a garancia egy...

Mit jelent a garancia egy honlapnál?

Figyelt kérdés
Nem omlik össze vagy nem válik használhatatlanná időközben?
2012. jan. 16. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Garanciát rendszerint keresőoptimalizálásra szoktak vállalni. Én is szoktam ezt alkalmazni keresőoptimalizálásra.

Pl meghatározott keresőszóra vagy keresőszavakra a honlap fejlesztője vállalja, hogy a weboldal X időn belül Y helyezést fog elérni Z keresőben.

2012. jan. 16. 17:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem. Itt van előttem, hogy szerződés, szimpla HTML weblap, semmi extra és garanciát kér az elfogadott(!) oldalra a megrendelő. Na most...mire kér garanciát? Hogy nem töröm fel a honlapot unalmamban, vagy nem hagytam benne adathalász kódot? :D

Persze, megkérdezhetem őt, de annyit mondott: Nem akarja, hogy átverjem.

2012. jan. 16. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Még esetleg a biztonság miatt szoktak garanciát vállalni, vagyis, ha valaki feltörné a honlapot, vagy kárt okozna benne, a fejlesztő felelősséget vállal az emiatt bekövetkező károkért.
2012. jan. 16. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Itt arról lesz szó, hogy ha idöközben talál egy hibát akkor javítod. Sima html alatt ez azt jelenti, hogy ha kijön az FF 125 vagy az explorer 27 akkor ott is úgy fog kinézni ahogyan most kinéz az oldal vagy ha nem akkor javítod ingyen és bérmentve. Garit érdemes adni amúgy hiszen neked is az érdeked, hogy ne sz*rt adj át, de érdemes megszabni egy időt, hogy meddig is érvényes. (Ha 1 éven belül nem talál senki hibát akkor ne zargasson már később, hogy valamivel gond van)
2012. jan. 16. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!