Ez reális ár egy egy oldalas honlapért?
Csak alap szinten értek html-hez, ezért nem tudom , hogy egy normálisabb oldalért mi a megszokott ár, de rengeteg helyen látok hirdetést 30-60 ezres tartományban ,amiért a következőket ígérik:
-1 az az EGY oldal
-max 4-5 kép
-statikus oldal
ez normális?
pl: [link]
Szia Zsolt!
Köszönöm a válaszodat.
Igazad van abban, hogy van ,amit nem vettem figyelembe(pl konzultáció a megrendelővel) mikor sokalltam az árat.
Viszont olyan dolgokat is belevettél az alapárban , amik a honlapod szerinte nem tartoznak bele.
honlapodról(minimál és egyedi csomag):
"A honlap ára NEM tartalmazza a keresőoptimalizálási folyamatot mely honlapjának jó találati lista helyezést biztosít a keresőkben.
A honlap ára NEM tartalmazza a tartalmi anyagok összegyűjtését. Azt minden esetben a megrendelő biztosítja."
Tehát ezekre nem kellene hivatkozni, mikor az alapárakról van szó.
ui: ja még annyit, hogy nyilván nem a honlapod ellen irányult ez a topic, nem ez a cél. Pusztán véletlenszerűen linkeltem be ide az egyik a témában a google által adott x-edik találatot.
Szia!
Azt hiszem, hogy ez az a helyzet, ami miatt szinte elengedhetetlen egy személyes beszélgetés a megrendelővel amelynek során az ilyen félreértéseket is meg lehet beszélni.
A templét keresőoptimalizáltra alakítása nem a keresőoptimalizálás. Az első azt jelenti, hogy templétet átalakítom úgy, hogy alkalmas legyen a hatékony kersőoptimalizálásra ami benne van az árban. A keresőoptimlaizálás viszont kimondottan arról szól, hogy a kész weblapot a keresőben jó helyezésre juttatom, tehát két teljesen különálló munkafolyamatról van szó és ez utóbbi nincs benne az árban.
Az átadás előtti tartalommódosítás nem ugyanaz mint a tartalom összegyüjtése. Az átadás előtti tartalomódosítás azt jelenti, hogy a megrendelő által átadott és általam feltöltött tartalmat a megrendelő kérésére módosítom a honlap átadása előtt és ez benne van az árban. A tartalom összegyűjtése azt jelenti, hogy a honlap tartalmát én gyüjtöm össze. Ez utóbbi esetén a megrendelő megmondja, hogy miről szól a honlap és én összegyűjtöm a tartalmat, megírom a szöveget ehhez pedig elengedhetetlen, hogy részletesen megismerjem a témát azért, hogy ne írjak róla butaságot. Majd kidolgozom a honlapra kerülő tartalmat ami csak ez után kerül feltöltésre. Ez is két eltérő folyamat mely utóbbi a témától függően lényegesen több időt igényelhet és ezért a megjelölt árak nem tartalmazzák ezt.
Ennek megfelelően úgy gondolom, hogy az előző hozzászólásomban nem hivatkoztam olyan dologra amit a honlapomon másként jelenítek meg, hanem egyszerűen félreértetted az általam leírtakat mivel azok egy laikus számára félreérthetőek kiváltképp ha írásban kell megválaszolni a kérdéseket, ahol nincs lehetőség a részletek azonnali pontosítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!