Ez reális ár egy egy oldalas honlapért?
Csak alap szinten értek html-hez, ezért nem tudom , hogy egy normálisabb oldalért mi a megszokott ár, de rengeteg helyen látok hirdetést 30-60 ezres tartományban ,amiért a következőket ígérik:
-1 az az EGY oldal
-max 4-5 kép
-statikus oldal
ez normális?
pl: [link]
Keress tovább, öt statikus HTML oldal flash meg minden nélkül 15 ezer forintból megoldható. Ebből csak úgy látok zsebmetszés nélkül 30 ezer forintot, ha domain regisztráció, meg 1 éves tárhely előfizetés megvan belőle, de így nem.
Amúgy alapból nem értem, hogy ha valaki csak egy egyszerű weboldalt akar azért miért fizetne. Le kell tölteni egy ingyenes CMS rendszert, aztán azt átszabni.
Esetleg írd meg priviben az elképzeléseidet, én meg segítek, hogy hova tovább, illetve milyen megoldásokkal lehet az árat minimalizálni.
Hát ez jó drága.
Azért lehet ettől olcsóbbat is találni, de tény vannak durva árak.
Ahhoz képest, hogy egy ilyet akár Wordben(!) összedobni 5 perc, domaint intézni további 5 perc, elég sok a 35000 :)
A referenciák meg ingyenes tartalomkezelőre épülnek.
ha benne van a domain és a tárhely is (ilyen oldalhoz nem kell 100 megásnál nagyobb, bár talán ekkora csomag már nincs is :D) akkor reális.
egyébként nem rosszak ezek a tartalomkezelő rendszerek, és jó, hogy nem adnátok pénzt érte, de ha egyedi elképzeléseitek lennének amit php programozással lehetne csak megcsinálni, akkor jönnétek rá, hogy a nullól felépített oldlaknak van igazából létjogosultságuk. statikusnál a keresőoptimalizálás és a validság hiánya, dinamikus oldalaknál pedig az egyedi elképzelések megvalósításának korlátai miatt. de szépen megfogalmaztam, jó'van.
Kérdésre válaszolva: Igen lehet ilyet látni, de nagy balek aki ilyentől rendel. Máshol komplett CMS rendszert vágnak a fejedhez ennyiért.
Ha meg valakinek egyedi elképzelései vannak, hogy mit szeretne és azt egyik rendszerrel sem lehet megoldani az bérel fel társaságokat oldalak elkészítésére, de higgy nekem, nem az alap (statikus) html oldalakkor nem szoktak ilyen máshogy megoldhatatlan problémák felmerülni. ;)
Nem keresek webfejlesztőt, csak érdekel a téma , ezért nézelődtem neten.
Én se értem miért vesz valaki ilyet.. na mindegy
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!