A G-prtállal hogyisvanez?
Figyelt kérdés
Úgy tudom h a G-portál fizetős..Valahogy el lehet érni azt h ingyenes legyen? Csalások? Csináltatok már ilyet?2011. dec. 21. 17:09
1/8 anonim válasza:
Ha valami fizetős, akkor válik elérhetővé a szolgáltatás ha a bankszámládról megérkezett hozzájuk a pénz. Elég nehéz úgy átverni valakit, hogy te nem küldesz nekik pénzt, ők nem kapnak semmilyen visszajelzést a banktól, azaz nem vagy leellenőrizhető, de azért megkapod a szolgáltatásukat.
2/8 anonim válasza:
Persze hogy el lehet érni. A NASA hackereinek biztos menne.
3/8 anonim válasza:
Igen, a G-Portál fizetős, viszont egy SMS ára 500 forint, amit igazán ki lehet bírni, és örökké a tied marad az oldalad. További fizetések nélkül. Csodálatos, én imádom!
4/8 anonim válasza:
Ez a szutyok már pénzbe kerül?
Régen legalább ingyen volt... Pff, akkor sem kellett, így pláne nem.
Inkább tanulj egy kis html-t és regisztrálj ingyen tárhelyet. Nem kerül pénzbe, tanulsz is vele és a Te munkád lesz, nem valami ilyen félkész sz*r.
5/8 A kérdező kommentje:
13 vagyok xd sztem a html-es cucc túlhaladná a képességeimet :'DD de azért köszi :D
2011. dec. 23. 09:56
6/8 anonim válasza:
Nem, csak tanulni kéne kicsit, nem nehéz az sem!
7/8 anonim válasza:
Az hogy 13 éves vagy mentség arra, hogy egyel több szennyoldalt hozz létre a neten?
8/8 anonim válasza:
Eléggé tudlak sajnálni ha csak így tudod lereagálni a dolgot, gondolom neked is van édesanyád, és neked sem esik jól ha szidják. Ezzel is csak azt bizonyítod hogy egy taknyos kis hülye gyerek vagy még. Fogadd el hogy igazam van és viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!