Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogyisvanez?

Figyelt kérdés

Szal az a sztori, hogy még úgy február környékén belezúgtam 1 csajba(ő 14)és hát tök jól összebarátkoztunk, de aztán így ápr vége felé az 1-ik oszt társamnak sikerült rájönnie, hogy belézúgtam, és most a fél iskola ezen csámcsog, és ő is tudja. Na amikor bementünk a jáccóra(ott szokott a fél iskola lógni suli után, cigizni, stb) és amikor kettesben maradtunk(haverom elhúzott a másik csajjal) akkor megjegyezte, hogy sajnál engem emiatt, és ha társaságba vagyunk, mindig a röhögőgörcs tör rá, ha szóba kerül a téma, viszont a társaságomat ált keresi, szemezgetünk stb...

akk most ez hogyvan?

2010. máj. 16. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ilyenkor viszi el a him a nöstényt a bokorba, és megmutatja neki pici fütyijét
2010. máj. 16. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:

mivel már mindenki jól körbe"csámcsogta" ezt a témát, és ha jól értem jól körberöhögtem emiatt,hogy mindenki tudja így már elég gasnak tartja,hogy összejöjjetek..

de amúgy szerintem bejöttél/bejössz neki.

2010. máj. 16. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
*körberöhögtek
2010. máj. 16. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:

röhögőgörcs tör rá azért mert szereted?LOL, elég gáz..

mit akarsz mit mondjunk?Egyáltalán nem érdekled

2010. máj. 16. 17:55
 5/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:54

Hogy jönne már be a csajnak??Nem szimplán nevet rajta egyet, hanem röhögőgörcsöt kap mikor felkerüla téma..

Te még az ilyen csajt ajánlgatnád ennek a szegény fiúnak meg h tuti bejössz neki?Sztem oclasd el mégegyszer.

Amúgy haggyad, az ilyen ember semmit nem ér!Az a duma meg h kedveli a társaságodat csak szimpla duma, akkor nem így viselkedne

2010. máj. 16. 17:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocs, ajánlani nem ajánlottad
2010. máj. 16. 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Aranyos.
2010. máj. 16. 18:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez a "kiröhögöm,mert Pistinek tetszik Marika" dolog csak addig tart,míg valakik (egy fiú és egy lány) fel nem vállalja,hogy ők bizony szeretik egymást és járnak.Utána már az lesz ciki,ha valakinek nincs párja. Egy percig se szégyeld az érzéseidet,teljesen természetes dolog.Ha a csaj továbbra is játsza a dedót,akkor keress egy normálisat,aki már fel tudja fogni ésszel,hogy nem kínos az,ha valaki szépnek találja őt és esetleg szereti,hanem egy hatalmas dolog,mert a viszonzott szerelemnél nincs szebb!!!
 9/12 Valkyrja ***** válasza:

még ha össze is jönne veled, inkább csak poénból vagy szánalomból. ne hagyd, hogy az a senki kihasználjon!

19/L

10/12 anonim válasza:
há ne törggy a többiekkel szerintem. Csábítsd el oszt ku...meg jól :) amugy meg ha szereted akor meg mégugyse foglalkoz aval, hogy más mit mond!
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!