Milyen lett a weboldalam?
Elsősorban a design-ra vagyok kíváncsi... személyi edzői oldalamat készítem, nincs még adat feltöltve, csak lorem ipsum... nincs validálva stb... majd később..
Ki mit változtatna? Fontos kérdés, a nagy kérdés, most a zene magától indul... kérdés, egy ilyen honlapon mehet-e így, vagy állítsam kézi indításra?
Hát igazából tudnék, ez lehet megint az én rigojám, de nekem tetszik :) olyan mintha dinamikus hatást keltene az oldalon...
Egyelőre még mindig a a design foglal le... most már azért kezd egységesebb képet adni a weboldal... de én photoshopban is csak találgatok, nem tudom mi mire jó, 50szer kell kipróbálnom valamit, mire elérem a kívánt hatást... sajna, könnyebb lenne, ha tudnám melyik szűrő stb... mire jó...
Ezek a belső részek majd csak utána jönnek, tervezek még ezt meg azt betenni... de majd csak a design után...
soha többet neki nem állok még egy weboldalnak, az tuti :) :D
Nah, örömmel jelentem, hogy végre elkészültem! :) 171 képet készítettem el, mire meglett a mostani forma, de asszem megérte...
Akit érdekel, innen indult: (egy borzalom volt valóban, nem is értem, miért nem láttam akkor...)
És ide jutott:
asszem ég és föld, pedig amikor ide oda lapozgatok, az alapok gyakorlatilag megmaradtak... hát érdekes dolog ez a design...
a photoshop egy nagyon kis korrekt dolog. én is félig autodidakta módon tanultam, de kellett pár év, mire lassan oda jutok, ahova eredetileg szerettem volna :)
csak még egy dolog :) ha PS-ban szerkesztesz, akkor ne "ave as"-sztel mentsd el a képeket (mert látom, csak a header 243 kbyte), hanem "save for web and devices"-szel. bár mostanában már gyorsabb a net, de a sok flash, illetve script és nagy képek miatt az oldalbetöltés egyeseknél elég lassú lehet.
az elejéhez képest tényleg letisztultabb. ne aggódj, én sem lennék ma már büszke az első weblapomra. (ami akkor persze tetszett).
Előző:
köszi, aha én is webre mentek, nem a save as-szal... csak lusta voltam kiszámolni a háttér és fejléc helyzetét ezért 24 bites áttetsző png-be mentettem, azért lett ekkora a mérete, de már kiszámoltam, most már jpeg és 70kb körül van...
viszont azt meg tudod mondani, miért lett a kockám pixeles? 3d-vel csináltam, élsimítással, s alapból ilyen lett... annyira mondjuk nem izgat... mert el nem kezdem elölről :) kijavítani se tudtam, mert utólagos élsimítással már golyót kapnék a kockából :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!