Milyen lett a weboldalam?
Elsősorban a design-ra vagyok kíváncsi... személyi edzői oldalamat készítem, nincs még adat feltöltve, csak lorem ipsum... nincs validálva stb... majd később..
Ki mit változtatna? Fontos kérdés, a nagy kérdés, most a zene magától indul... kérdés, egy ilyen honlapon mehet-e így, vagy állítsam kézi indításra?
Ez a módosított, de a headert akkor se dobom ki! :) inkább addig alakítom, míg jó nem lesz...
itt már nulla opacity van:
0 átlátszósággal már a törzs jól néz ki.
A fejlécből a szürke, funkció nélküli, felismerhetetlen furkósbotokat törölném. Meg főleg jobb oldalon azt a leginkább biológiai melléktermékre emlékeztető ovális valamit.
A színes hátteret is így kivenném, mert csak a fejlécbe látszik bele és ott meg így pláne zavaró hatású csak.
A Savium Fitness felirat már olvashatóbb, de én valami vastagabb, szélesebb betűt jobban el tudnék képzelni.
Ez meg így túl szürke. Azért a háttérben lehet valami sötét, a honlapon használt színekkel harmonizáló textúra.
A fejléc már egészen nézhető így, bár a trikolor átlátszóságát megszüntetném szívem szerint.
Akko' csinálj jobbat! :) Megjegyzem, se grafikus, se webszerkesztő nem vagyok, mindent tutoriálokból tanultam magamtól... és még nincs kész...
Azért megnéztem jó pár oldalt, főleg ebben a témában... hát sokat ver most már az enyém (nem nagyképűségből) sok tekintetben...
Nem profi oldalt akarok, hanem tűrhető amatőr oldalt...
Egyébként meg nézd meg a kormanyszovivo.hu-t, amiért 200 milliót fizettek! asszem már törölték is, akkora silány sz@r lett... a kormany.hu meg kerülhetett vagy 1 milliárdba... azt a design-t még én is megcsinálom... ennyiért...
Elkészültem a fő irányvonallal:
a tartalom néhol majd még változtat picit, képek kerülnek be, videók stb.. de ez marad az alap kinézet, így döntöttem :)
Köszi mindenkinek a tanácsot, aki értelmeset adott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!