Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen lett a weboldalam?

Milyen lett a weboldalam?

Figyelt kérdés

Elsősorban a design-ra vagyok kíváncsi... személyi edzői oldalamat készítem, nincs még adat feltöltve, csak lorem ipsum... nincs validálva stb... majd később..

Ki mit változtatna? Fontos kérdés, a nagy kérdés, most a zene magától indul... kérdés, egy ilyen honlapon mehet-e így, vagy állítsam kézi indításra?

[link]

2011. dec. 6. 23:01
1 2 3 4 5
 31/48 compactegon ***** válasza:
atttyaúristen....ezt el sem hiszem!
2011. dec. 12. 17:04
 32/48 A kérdező kommentje:
Hú bazzeg, ezt is én csináltam!!!!!! :D :D Hogy találtad meg? :)
2011. dec. 12. 20:07
 33/48 A kérdező kommentje:

Ez a módosított, de a headert akkor se dobom ki! :) inkább addig alakítom, míg jó nem lesz...

itt már nulla opacity van:

[link]

2011. dec. 12. 20:12
 34/48 2xSü ***** válasza:

0 átlátszósággal már a törzs jól néz ki.

A fejlécből a szürke, funkció nélküli, felismerhetetlen furkósbotokat törölném. Meg főleg jobb oldalon azt a leginkább biológiai melléktermékre emlékeztető ovális valamit.

A színes hátteret is így kivenném, mert csak a fejlécbe látszik bele és ott meg így pláne zavaró hatású csak.

A Savium Fitness felirat már olvashatóbb, de én valami vastagabb, szélesebb betűt jobban el tudnék képzelni.

2011. dec. 13. 10:07
 35/48 A kérdező kommentje:
2011. dec. 13. 12:43
 36/48 A kérdező kommentje:

Itt a content jobban ki van emelve. melyik jobb?

[link]

2011. dec. 13. 13:29
 37/48 2xSü ***** válasza:

Ez meg így túl szürke. Azért a háttérben lehet valami sötét, a honlapon használt színekkel harmonizáló textúra.

A fejléc már egészen nézhető így, bár a trikolor átlátszóságát megszüntetném szívem szerint.

2011. dec. 13. 13:40
 38/48 Electronicperson ***** válasza:
Na! Sokkal jobb lett ,de unalmas és ronda is.
2011. dec. 14. 17:57
 39/48 A kérdező kommentje:

Akko' csinálj jobbat! :) Megjegyzem, se grafikus, se webszerkesztő nem vagyok, mindent tutoriálokból tanultam magamtól... és még nincs kész...

Azért megnéztem jó pár oldalt, főleg ebben a témában... hát sokat ver most már az enyém (nem nagyképűségből) sok tekintetben...

Nem profi oldalt akarok, hanem tűrhető amatőr oldalt...

Egyébként meg nézd meg a kormanyszovivo.hu-t, amiért 200 milliót fizettek! asszem már törölték is, akkora silány sz@r lett... a kormany.hu meg kerülhetett vagy 1 milliárdba... azt a design-t még én is megcsinálom... ennyiért...

2011. dec. 14. 22:31
 40/48 A kérdező kommentje:

Elkészültem a fő irányvonallal:

[link]

a tartalom néhol majd még változtat picit, képek kerülnek be, videók stb.. de ez marad az alap kinézet, így döntöttem :)

Köszi mindenkinek a tanácsot, aki értelmeset adott :)

2011. dec. 15. 05:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!