Milyen lett a weboldalam?
Elsősorban a design-ra vagyok kíváncsi... személyi edzői oldalamat készítem, nincs még adat feltöltve, csak lorem ipsum... nincs validálva stb... majd később..
Ki mit változtatna? Fontos kérdés, a nagy kérdés, most a zene magától indul... kérdés, egy ilyen honlapon mehet-e így, vagy állítsam kézi indításra?
"paint"-es vagyok...bocs, de tényleg azt hittem, azzal csináltad, nekem ez kb. az a színvonal.
igazából nem értem, hogy miért ragaszkodsz megrögzötten a 90-es évek animált gif-jeihez vagy mi az a menu hover-nél, a szivárványhoz, illetve hogy "minek élsimítás" például a háttérnél.
pontosan azért, hogy ne keltsen gagyerák hatást.
ha magadnak szánod kizárólag és így tetszik: ám legyen. de ha tényleg egy edzőterem honlapját szeretnéd majdan megcsinálni, akkor ez nagyon kevés lesz, elriasztja a látogatók 85-90%-át. nem bántásból írom ezeket, de van szemem, illetve pár éves tapasztalatom a téren.
Persze, mindenki véleményét meghallgatom... biztosan használok is belőlük, még alakul majd a honlap, és csak egy vázlat... azért én mutatnék néhány erősen látogatott honlapot, amiért fizettek, és elokádom magam:
azért ez az egész magáért beszél, az olvashatatlan menüvel együtt...
Hogy néz már ki ez is, kb frontpage szintű weblap... mi ez a menü itt is? :)
Ahhoz képest, hogy én magam készítem, talán nem akkora bűn, ha nem lesz profi a honlap... igazából azért ragaszkodom a nem megszokott dizájnhoz, mert ki szeretnék tűnni a többi hasonló honlaptól... nézegettem személyi edzői oldalakat, és hát egyikre se emlékszem úgy, hogy hát ez hű de megmaradt a fejemben... mai semmit mondó kinézet, amire már percekkel később sem emlékszem...
nah, az én honlapomra biztos emlékezni fog, aki egyszer idejött :) és azért annyira nem szar, csak mert retro... és ügye még nincs is kész.
én is azért körbe néztem, az első három találat gogli személyi edzésre:
egy mai alap sablon honlap kinézet wp joomla beütéssel
Egy alap valami, fényképekkel, itt is a mai trend eltűnő menük, inkább szöveg linkelés
Nah, ezt meg át se nézném, nem lenne türelmem hozzá. ez a kontraszt :)
Ezek voltak az első három találatok... az enyém, nyilván még nem láthatjátok, de lényegében video "blogos" változat lesz, tehát nem kell majd sokat olvasni, ezért számomra megfelelő egy enyhén zavaró háttérválasztás.
Lehet jó és rossz példákat felhozni persze. Azt gondolom, hogy aki nem tud a közízlés szerint nézni valamit, az ne csináljon, hanem csináltasson dizájnt. Márpedig az általad bemutatott honlap nem túl tetszetős, harmonikus.
A színeknek van szimbolikája, érdemes kicsit beleolvasni. Ezek nem trendek szerint működnek, nem légből kapottak, hanem valamiféle természeti működésből fakadnak. Ha van egy honlapnak színvilága (a szivárvány nem színvilág), akkor az erősen tud dobni az oldalon. Pont. Uff.
A retronak is megvan a maga helye és szerepe. Ha tartalom nem retro jellegű, akkor bizony a retro dizájn sem stimmel hozzá.
Ha érted amit írunk, akkor érted, ha nem, akkor nem. Többet felesleges hozzáfűzni.
"Electronicperson válasza:
az europarkos jobb mint a tiéd ;)"
Aha, igazából már elgondolkodtam rajta, hogy felbérelem őket, és fizetek én is nekik egy ilyen honlapért! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!