profil, weblapok, és a hatalmas pirosbetűs törlés gomb *-* :D
2011. okt. 4. 20:45
15/23 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy saaját weblapot amit te is csinálsz. mivel az mlap.hu a legalapabb weblap készítő program Magyarországon. Nem nagy cucc rá tartalmakat feltölteni.
A nagyobb szám ha lenne egy rendes ötleted és megcsinálnád egyedül. Pl Notepad++-al vagy Adobe Dream Weawer-el
2011. okt. 4. 20:59
16/23 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval! Ne keseredj el! Nézd meg az én honlapomat, nem gprotalos stb... Régen én is hasonló sz@rokat csináltam, mint te :)
www.nehaboruzz.hu
Soha nem tanultam, csak magamtól, de a mostani szintemhez - ami közel nem profi - már 500 oldalas könyveket kell átnyálazni, hogy menjen a flash és design, valamint rengeteg tutoriált végignézni, neten mindent megtalálsz hozzá. Azt tanácsolom én is, felejtsd el az előre gyártott weboldalkészítőket, mint gportal stb... Csinálj sajátot, mint én.
2011. okt. 5. 16:49
17/23 anonim válasza:
Ja, az oldalamon persze egyetlen designelem sem lopott :) A link lemaradt:
Utolsó: az oldalad javascript és flash nélkül használhatatlan.
2011. okt. 5. 17:03
19/23 anonim válasza:
Tudom. Ezek már sztem alap, ha vki a XXI. században netezik, és normális böngészőt használ. A Flash már azért 95%-ban elterjedt. Ha nem, akkor bal oldali sidebar letölthető, felhívtam rá a figyelmet... Aki meg sz@r böngészőt használ, az megérdemli, ha nem lát egy megdizájnolt vagy már nagyon sok helyen használt tisztán flash alapú oldalt, amiből meg semmit nem lát :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!