Tudom fura kérdés de mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Nem tudtam melyik kategóriába tegyem,mert igazából a szerelemről is szól.Mi után elolvastatok pár írást a blogomból válaszolnátok,hogy milyenek gondoljátok?...Érdemes folytatnom az írást,vagy inkább hagyjam?..Am 16,5 L [link] 2011. márc. 14. 16:01
1/7 anonim válasza:
Nekem tetszik a blogod. Meg szimpi is vagy.
2/7 anonim válasza:
Először is: rakj az írásjelek után szóközt, mert nagyon fullasztó ránézni az írásaidra.
Őszintén? Semmi különös nincs bennük, nem rosszak, nem különösebben jók. Beleolvasgattam. Ha Neked jól esik írni őket, írd. Nem csak azért jó az írás, mert másoknak tetszhet. Segít élni, segíthet felnőni, konfliktusokat feloldani Magadban... És ha sokat írsz, a minőség is javulhat. Csak olvass is hozzá, ha ez a cél. Sokat.
3/7 A kérdező kommentje:
Írtam szóközt mindenhova: D
2011. márc. 14. 16:09
4/7 anonim válasza:
Csak az írásjelek (tudod, pont, vessző, ilyesmik...) után nem. :)
Te így írsz,hogy így.Érted?
És így szokás, hogy így. :) Nos? :)))
6/7 A kérdező kommentje:
: D jóóó igen...leesett : D : D csak fárad vagyok már: ) köszi a kommenteket: )
2011. márc. 14. 16:13
7/7 anonim válasza:
Szerintem is tök jó :D
A design maga szép, és ha a szöveget is jól megírod akkor semmi gond :p
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!