Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy haladok a weblapommal?

Hogy haladok a weblapommal?

Figyelt kérdés
Tényleg nem reklámnak szánom, nem is nagyon érdekel a látogatottság, hobbiból szerkesztek. Milyen lesz a weblap? Mi a tippetek? Egy 10-es skálán hányas lenne, ahhoz viszonyítva, hogy 2-3 hete kezdtem el írni.
2011. febr. 28. 20:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Egyenlőre énis feleslegesnek tartom...

Arra tudtok valami megoldást, hogy a reklámcsík ne jöjjön lejjebb? Valamit elszúrtam a szövegben?

2011. márc. 2. 21:37
 22/26 anonim ***** válasza:

egy tippem van, mivel a reklámcsík frame-ben van és te is azzal csináltad az oldalt a kettő összeakad.

Használ css-t.

2011. márc. 3. 01:50
 23/26 A kérdező kommentje:

én nem vágom ez ezt a css dolgot, sehova nincs számomra érthetően leírva mit hogy kell.

szerintem sikerült igazodnom a monitorokhoz:)

2011. márc. 12. 20:34
 24/26 Electronicperson ***** válasza:
vágd le!
2012. aug. 31. 18:33
 25/26 A kérdező kommentje:
ákos, hagyd már abba.XDDDDD
2012. szept. 1. 00:23
 26/26 A kérdező kommentje:
A témával kapcsolatosan: Tettem a reklámcsík ellen.:D Vettem domaint és tárhelyet. www.redeyes.hu szerintem sokkal jobb, de profinak nem nevezném.:D
2012. szept. 1. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!