Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy haladok a weblapommal?

Hogy haladok a weblapommal?

Figyelt kérdés
Tényleg nem reklámnak szánom, nem is nagyon érdekel a látogatottság, hobbiból szerkesztek. Milyen lesz a weblap? Mi a tippetek? Egy 10-es skálán hányas lenne, ahhoz viszonyítva, hogy 2-3 hete kezdtem el írni.
2011. febr. 28. 20:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi, hogy akkor milyen legyen a háttér? Most van egy jó tervem, ma vagy holnap megvalósítom.
2011. márc. 1. 14:05
 12/26 anonim ***** válasza:

Rikítóak a színek, ez nagyon zavaró.

A kezdőoldal tetején úgy látom lenne egy kép, ez nem jön be firefox alatt, szerintem rossz a hivatkozása, nézd meg.

2011. márc. 1. 15:40
 13/26 A kérdező kommentje:
Na megvan az új design, kevésbé rikító, kiemelve a jól látható menüvel, comic sans nélkül.
2011. márc. 1. 18:22
 14/26 anonim ***** válasza:

ez komoly? kilóg a szöveg a helyéből ember...

[link]

2011. márc. 1. 19:28
 15/26 anonim ***** válasza:

Ez már sokkal jobb háttér, de a menüt sajnos nem látom, beleolvad a sárga háttérbe a sárga színe. Ezen túl az atw reklámcsíkja minden menüre kattintással megduplázódik. Érdekes jelenség, nem láttam még ilyet.

Firefoxot használok.

Ha érdekel találsz itt olyan webtárhelyeket melyeket nagyon jól lehet használni és nincs rajtuk reklámcsík. Minimális angol tudás szükséges, de szerintem jobbak mit a magyar ingyenes tárhelyek.

[link]

Mindenképpen jónak találom, hogy ilyen fiatalon nem gportálal és hasonló gagyikkal próbálkozol hanem magad akarsz megírni egy oldalt. Csak így tovább. A css-t viszont mindenképpen tanuld meg, sokkal jobb mint a html, több lehetőség van benne, ráadásul ha használod akkor egy helyen van az oldal kinézetével kapcsolatos összes info, könnyű változtatni, nem kell minden oldalnál újraírni mint egyszerű html esetén. természetesen a html fontos marad ez után is. Folytasd csak, kíváncsi vagyok mire jutsz.

2011. márc. 1. 19:34
 16/26 A kérdező kommentje:

Hát nem lóg ki... [link]

Lehet, hogy más méretű, felbontású monitorod van, én meg a sajátomra tervezem, ezért láthatod úgy.

2011. márc. 1. 20:42
 17/26 A kérdező kommentje:
Ja, az nem probléma, apa vesz magának domain nevet, és az egyiket nekem akarja adni.
2011. márc. 1. 20:53
 18/26 anonim ***** válasza:

A monitorfelbontáshoz úgy tudsz alkalmazkodni, hogy nem pixelben hanem %-ban adod meg a méreteket. Ez fontos, nem mindenki ugyanolyan monitort használ. Az enyém 1024x768.

A menü nálam viszont továbbra se látszik, nem a felbontás hanem a színe miatt. [link]

2011. márc. 1. 21:32
 19/26 A kérdező kommentje:
Ja okés, nálam lila a menü.
2011. márc. 1. 21:44
 20/26 anonim ***** válasza:

ha tudsz alkalmazkodni a sok böngészőhöz és képernyőhöz, remek oldalt csinálsz. domaint egyelőre feleslegesnek tartom, 000webhost.com + dot.tk = tuti páros

000webhost.com-ra nézz fel, csinálj saját aldomaines oldalt, aztán dot.tk-val linkelj rá. nekem ez bejött.

2011. márc. 2. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!