Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek? 17-én táborba...

Mit tegyek? 17-én táborba megyek és interneten zoomumba.10 napra megyek és nem tudom mit csináljak veluk mert. A fogalom is csokken és most nagyon jól haladok benne nem szeretnék vissza esni!

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Érti valaki a kérdést?
2011. júl. 12. 09:37
 2/11 anonim ***** válasza:
jah valami állatkertes hülyeség
2011. júl. 12. 09:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Semmit nem lehet érteni a kérdésből.
2011. júl. 12. 09:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Azt nem ismerem,de a Farmeramaban van "szabadság üzemmód",amivel a játék egy időre felfüggeszthető,gondolom ott is van hasonló.
2011. júl. 12. 10:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Bocsi az értelmetlen kérdésemért..rosszul irtam.Szóval 17-én táborba megyek és neten van egy állatkertem (zoomumba).Nem tudom kire/mire bízni.Mit csináljak vele? mert már most elég magasan vagyok bbenne és nem szeretnék vissza esni!!az utolso valaszara annyit tudok mondani hogy vannak segédgondozok csak más fajta pénzért és 24 orara ...
2011. júl. 12. 11:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha ezt a szart választod a tábor helyett akkor sajnállak. De mivel lesz jobb neked ha olyan jól állsz benne? Érdekel valakit, kapsz érte pénzt? Azt hiszem nem.
2011. júl. 12. 11:26
 7/11 A kérdező kommentje:
Hat penzt nem, de nekem ez is fontos vagyis érdekelt volna..De nincs akkor mindegy...A zoomumba nem fontosabb,mint a tábor.Csak azt hittem ha megkérdezem okosabb leszek, de egyesek inkább letoltak...na ennyi
2011. júl. 12. 12:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem azért gyakorikjérdések.hu mert itt bármit lehet kérdezni!!!!
2011. júl. 12. 12:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Vannak kötekedők,azokkal ne foglalkozz.

Szerintem nézd át a játék fórumát,hátha írnak erről,vagy kérdezd ott meg,biztosan jobban tudnak segíteni.

2011. júl. 12. 12:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha még érdekel esetleg, én át tudnám venni, megbízhatsz bennem, gyorsan haladok a játékban, én is játszom.
2011. júl. 12. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!