Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen bannert készítsek?...

Milyen bannert készítsek? Ötletek?

Figyelt kérdés

Egy online flash játékokkal foglalkozó oldalra szeretnék bannert készíteni. De fogalmam sincs, hogyan kezdjem. Még odáig sem jutottam el, hogy képeket gyűjtsek, mert egyáltalán nem találtam.

Ötletek? Ha tudtok, akkor linkelhettek képe(ke)t is. A banner mérete kb. 900x200.

Előre is köszönöm!

2011. febr. 5. 17:16
 1/7 vagyokakilehetek ***** válasza:

például google?

[link]

csak mert nem írtad milyen témája lesz az oldalnak.

sport akció logika vagy vegyes lesz?

2011. febr. 5. 17:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem ellopni akarom más bannerét és nem is akarok készen leszedni egyet. Csupán képekből akarok egy sajátot készíteni. Rákerestem többféleképpen, de nem találtam semmi jót. Így feltettem ezt a kérdést, hátha valakinek van valami ötlete.

Lesz mindenféle játék, kategóriákra bontva.

Köszönöm!

2011. febr. 5. 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem a kedvenc féashjátékaidat nyisd meg és ahol úgy rzed h jól néz ki nyomj egy printet majd vágd ki belőle a megfelelő részt... esetleg montázsolj össze valamit.
2011. febr. 5. 19:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, a printelgetést el is kezdtem a kérdés megírása előtt. De valahogyan nem jutott semmi jó az eszembe. Most teszek még egy próbát.

Köszönöm!

2011. febr. 5. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Az interneta barátod föleg a google [link]
2011. febr. 5. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:

és a banner makerrel készült bannerek tudod mennyire lúzerül néznek ki? ...xD

deviantart.com

Itt keresgélj.

2011. febr. 7. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
A bannereknek szabvány méretük van mégpedig 468*60 -as. a 900*200 as az már fejlécbe való.Csatlakoznék az előttem szólóhoz, printelgess.Nézzd meg ezt : [link]
2011. febr. 7. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!