Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblapkészítés amatőr szinten....

Weblapkészítés amatőr szinten. Lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy ingyenes de megbízható webtárhelyet keresek mert szeretnék készíteni egy weboldalt. Egyszer már csináltam a mindenkilapja.hu oldalon de szeretnék valami komolyabb oldalt csinálni. Teljesen a 0-ról kezdem a dolgot de teljesen alma talán nem vagyok. Olyan weboldalt keresek amiken a következők benne vannak:

- tudok fórumot csinálni

- ingyenes

- képfeltöltés

- könnyű a kezelőfelület.

Szeretnék tippeket kérni hogy miket ajánlotok.

Köszönöm !

2010. dec. 8. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

xtreemhost.com | 1500Gb tárhely, reklámmentes

Regisztrálás után, egy csumi üres tárhelyet kapsz, ahol inden fájl sincs. Itt tényleg 0-ról kezdheted :D

2010. dec. 9. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy neked a [link] való :D

Fórum, egyszerű, képek stb...

Sok sikert!

2010. dec. 10. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:

"Elárulom neked, hogy a képek a kinézet, áttekinthetőség teszi a weblapot jó weplappá."

elarulom neked, hogy nem (csak). szerintem a mogotte levo jol megtervezett adatbazis teszi jo weblappa.

2010. dec. 11. 10:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, igazad van! De ez a látogatók többségét egyáltalán nem fogja érdeklni (mondjuk engem igen), ha főleg csak egy egyszerű lapról beszélünk. Igaz, nem túl jól fogalmaztam meg...
2010. dec. 11. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!