Van itt olyan, aki elvégezte már a WPLKurzus szabadúszó webdesigner tanfolyamot? Mi a véleményetek? Megéri az ára?
Estimese habbal. Barmi amit ott tanitanak fenn van ingyen a Yutubon.
Plusz az ilyen kurzusoknak mar befellegzett. Ennyivel nem lessz munkad vagy aki komolyan vegyen.
Ezt úgy mondod hogy el is végezted vagy csak szimplán úgy kritizálod, hogy azt se tudod miről szól? Indokolni is tudod a választ? 5 hónapja napról napra, 5-10 órákat tanulom a szakmát. (beleértve UI, UX, WP, Vállalkozás...)
Tehát tudom, hogy meglehet tanulni YT-ről, és tanulom is, azonban és sok jót hallok erről a tanfolyamról, Magyarországon belátom, hogy kb. mindegyik hasonló tanfolyam egy csalódás, amit adnak. Kisebb-nagyobb utánajárással ezt tartom a legszínvonalasabbnak.
Nomrális véleményt kérnék, lehetőleg olyantól, akinek van vele tapasztalata, vagy pedig hogy miért nem jó. :)
Nincs akkora informatikushiany hogy egy szedett vedett kurzussal is melot kapj tapasztalat nélkül. Nezd a dolgokat masik oldalrol, hogy hányan dolgoznak a szakmában miutan elvégeztek ilyen kurzusokat. A Hr-est nem hatja meg az ilyen gyorstalpaló, szabadúszóként meg sok kapccsolat kell.
Nekem is van par kurzusom, mert eleinte en is felültem a hype vonatra. Más tereten nagyobb sikert ertem el majdnem ugyanannyi energia befektetésével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!