Php zsenik, tudnának segíteni?
Figyelt kérdés
Van két php fájl. Az elsőben van egy gomb. a másodikban van egy szövegmező, ahová lehet írni.
Az a cél, hogyha az első php fájlban rákattintok a gombra, akkor a második php fáljban lévő szövegmezőben megjelenjen egy szöveg. (Pl alma, tök mindegy).
Van erre lehetőség?
2023. szept. 12. 12:58
71/73 A kérdező kommentje:
Most, hogy kamu is vagyok, végre talán elengedhetjük ezt a dolgot.
2023. szept. 21. 08:19
72/73 anonim válasza:
Ha nem lennél kamu, már rég bemásoltad volna ide a megoldást :)
73/73 A kérdező kommentje:
Igen igen, de én maradok az, aki a ti szemetekben úgyis maradnék, amíg élek. Tudod, egyáltalán nem kell mindenkinek megfelelni, mert lehetetlen. Még görgethetjük tovább ezt a dolgot, tőlem akár hónapokon keresztűl, és hihettek, amit csak akartok. Engem ez, hidd el, nem zavar. És te is abban hiszel, amiben csak szeretnél.
2023. szept. 21. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!